Tipuri de haine femei pe care nu ar trebui să le porţi la un interviu

haine femei

Ai aşteptat destul de mult până când să reuşeşti să obţii un interviu la job-ul mult visat. Însă, tot rămâne problema ce tipuri de haine femei dar şi accesorii ai putea să foloseşti.  Vrei să creezi o impresie plăcută, nu-i aşa? Ei bine, iată o listă completă cu ce nu ar trebui să porţi.

În timp ce un blazer este o alegere potrivită pentru un interviu, acordă o atenţie specială asupra a ceea ce porţi dedesubt. De evitat sunt bluzele cu un decolteu foarte amplu, sau în ,,V” deoarece dacă nu plănuiţi să purtaţi accesorii voluminoase pot transforma ţinuta în ceva vulgar. Fiţi sigure că sunteţi acoperite astfel încât să denotaţi seriozitate. O ţinută de bun gust este suficientă pentru a crea o impresie plăcută. Chiar şi dacă întâlnirea presupune să purtaţi ceva casual trebuie să menţineţi o astfel de imagine.

Nu exageraţi cu parfumul!

haine femei

Chiar dacă veţi alege să purtaţi un parfum scump alături de haine femei pe care le-aţi selectat cu atâta atenţie. Cu siguranţă se va remarca mirosul plăcut şi dacă pulverizaţi cu bun simţ parfum pe piele.

Lăsaţi căştile acasă – nu se potrivesc alături de haine femei stil business

haine femei

Dacă alegeţi să vă îmbrăcaţi la costum atunci lăsaţi căştile acasă. Oricât de mult v-aţi dori să ascultaţi muzică sub nici o formă nu veţi putea să împăcaţi cele două elemente. Sau chiar dacă totuşi aţi luat căştile la voi atunci înainte de a intra în birou puneţi-le în geantă. Este o regulă nescrisă de bun simţ pe care angajatorul o va aprecia.

Aveţi grijă cât de casual sunt aceste haine femei pe care alegeţi să le purtaţi

haine femei

Unele interviuri pot avea loc într-un cadru relaxat cum ar fi la o terasă sau într-o cafenea. În acest caz nu este necesar să purtaţi haine femei prea sofisticate, puteţi să vă îmbrăcaţi casual. Însă şi aici sunt câteva limtări de care trebuie să ţineţi cont. Nu purtaţi pantaloni prea scurţi sau fuste care să nu reuşească să vă acopere. Sub nici o formă nu trebuie să purtaţi maieuri, tricouri cu mesaje sau rochii de plajă, oricât de cald ar fi afară. O ţinută cuminte compusă din haine femei cum ar fi o rochie de zi sau o rochie vaporoasă dar de bun gust pot să creeze o imagine plăcută.

Evitaţi să purtaţi haine femei demodate

haine femei

Având în vedere că piaţa muncii este una competitivă aveţi grijă cum alegeţi tipul de haine femei pe care îl purtaţi. Un look demodat cu siguranţă nu va convinge angajatorul că sunteţi persoana pe care o caută. Un CV impresionant nu ajunge de fiecare dată. Este nevoie să atrageţi şi prin imaginea afişată. În acest sens vă vor ajuta nişte haine femei care să fie în tendinţe. Însă, acest lucru nu înseamnă neapărat să vă cheltuiţi economiile ci doar să vă inspiraţi pentru a crea cele mai potrivite ţinute. Şi nu uitaţi nici de pantofi. Oricât de bună ar fi ţinuta aceştia trebuie să arate îngrijit.

Mai ales dacă nu aveţi bani suficienţi atunci puteţi lejer să compuneţi o ţinută adecvată pentru un interviu de la magazinele unde există reduceri.

Nu folosiţi machiaj în exces

haine femei

Machiajul în exces nu este pe placul nimănui. Şi nici nu vă va ajuta să obţineţi locul de muncă mult visat. Un machiaj discret alături de haine femei de bun gust cu siguranţă vor lăsa o impresie plăcută. Păstraţi un  aspect cât mai natural, evitaţi fardul de pleoape închis la culoare, rujurile prea aprinse sau să aplicaţi prea mult fond de ten. Cel mai recomandat este să folosiţi o mascara, o linie subţire de culoare neagră, puţină pudră şi un balsam de buze. Practic trebuie să aveţi un  look fresh care să denote că nu v-aţi străduit exagerat de mult.

Nu purtaţi accesorii foarte multe

haine femei

Numărul accesoriilor purtate trebuie să fie unul păstrat la minim. În loc să optaţi pentru cercei tip candelabru alegeţi ceva simplu şi elegant. În locul bijuteriilor strălucitoare, ochelarilor de soare mari, alegeţi întotdeauna să purtaţi ceva simplu dar care să şi reuşească să pună în evidenţă ţinuta pe care o purtaţi.

În afară de haine femei pe care alegeţi să le purtaţi la un interviu, accesoriile joacă un rol deosebit de important. Aşadar fiţi cumpătate şi accesorizaţi ţinuta în mod inteligent.

(Visited 106 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107