Haine femei pentru birou – iată ce să NU porţi oricât de mult ţi-ai dori

haine femei pentru birou

Moda la birou, în ultimii ani s-a schimbat foarte mult. Nu mai este necesar să defilăm în costum şi cămaşă sau sarafan şi perle. Putem vorbi în mod clar despre o schimbare a codului vestimentar astfel încât să nu mai fie necesare să se poarte haine femei pentru birou austere doar pentru a putea să vă faceţi loc în mediul controlat de sex masculin.

Îmbinarea confortului personal şi stilul profesional trebuie combinate într-un anumit fel. Dar care sunt aceste noi reguli? Cum putem să purtăm haine femei pentru birou astfel încât să ne satisfacă chiar şi cele mai ascunse dorinţe. Şi, în acelaşi timp să reuşească să satisfacă nevoia de a fi luată în serios în mediul profesional.

haine femei pentru birou

Ce să nu porţi în materie de haine femei pentru birou?

Desigur, nu este important doar să excelezi în ceea ce faci. Însă, nu ar trebui diminuată nici importanţa de a avea o ţinută îngrijită şi care să inspire încredere. Mai ales dacă ai contact direct cu clienţii contează foarte mult impresia pe care o laşi. Şi imaginea nu trebuie să fie creată în mod special să impresioneze colegii. Aspectul exterior este brand-ul personal pe care trebuie să îl ,,vinzi” prin a te îmbrăca în mod corespunzător.

Chiar şi o mică greşeală de stil sau ignorarea importanţei de a purta anumite modele de haine femei pentru birou poate să ducă la eşecul unui interviu. Sau chiar şi atunci când vine vorba despre o întâlnire profesională.  Aşadar, iată care sunt soluţiile noastre de stil pentru a evita greşelile vestimentare şi urmează nişte sfaturi testate.

Nu purta paltoane sau jachete ieftine

Dacă nu porţi costum atunci ce? Alege să investeşti mai mult în calitatea hainelor pe care le porţi la birou  deoarece poate să facă o diferenţă enormă. Sacoul sau blazerul reprezintă încă o componentă esenţială în garderoba pentru birou. Dacă vei purta un sacou reuşit care să te avantajeze din toate punctele de vedere având un material bun şi fiind de marcă, te poţi aştepta să fii iertată pentru nişte pantaloni sau o bluză nepotrivite. Astfel vei putea fi remarcată şi de colegi sau clienţi cu care interacţionezi.

Nu purta materiale nepotrivite

Este mult mai important ca piesele vestimentare pe care le porţi la birou să se aşeze cât mai bine pe tine şi să fie confortabile decât să fie doar scumpe. Caută materiale care să fie un mix între natural şi sintetic. Acestea nu vor face cute inestetice şi nu strălucesc indiferent cât de epuizantă este ziua de muncă.

Astfel vei demonstra că eşti capabilă să faci faţă unei zile lungi şi epuizante la muncă şi că oricât de mult timp ai petrece la birou arăţi impecabil. Deci alegerea materialului este una dintre aspectele de care trebuie să ţii cont atunci când cumperi haine femei pentru birou.

Pantofii nepotrivit pot sa fie adevăraţi distrugători de ţinute

Multe persoane trec cu vederea rolul important pe care îl joacă pantofii pentru o ţinută. Şi, cu atât mai mult, pentru una de birou. Prima impresie contează cel mai mult indiferent dacă este vorba despre un job nou, o întâlnire cu clienţii sau pur şi simplu o zi obişnuită la birou. Oricât de mult ai fi plătit pentru pantofi în magazin, dacă sunt murdari şi neîngrijiţi nu vor putea să lase o impresie plăcută. De asemenea, înălţimea tocului este foarte importantă deoarece dacă ai întâlniri toată ziua atunci cu siguranţă trebuie să te simţi comod.

Nu te feri să porţi două piese vestimentare

Dacă o rochie pentru birou ar fi soluţia cea mai ideală pentru tine, atunci fă o schimbare. Poartă ţinute din două piese de calitate. Lasă stilul tău natural să dicteze atunci când vine vorba despre reguli de îmbrăcăminte. Alegeţi o bluză drăguţă în combinaţie cu o fustă trei sferturi sau pantaloni din stofă mulaţi şi tocuri.

Greşeli vestimentare de care să nu te laşi păcălită

Dacă vrei să fii luată în serios numai după o simplă analiză a cum te îmbraci, iată câteva greşeli vestimentare pe care să nu le faci niciodată:

  • topurile prea scurte, decolteuri adânci sau piese vestimentare prea provocatoare
  • fuste mini, chiar şi dacă sunt purtate cu dresuri opace
  • costume croite sau care nu îţi vin foarte bine, un sacou care are câteva minusuri, toate sunt piese vestimentare de eliminat de pe listă.

Având grijă mereu ce tip de haine femei pentru birou vei purta vei putea lăsa în urma ta o imagine plăcută şi de încredere.

(Visited 186 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107