Atunci când nici una dintre piesele de haine femei din garderobă nu te mai satisface

haine femei

Şi acum eu cu ce mă îmbrac? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor femeilor stând în faţa dulapului în faţa unui morman de haine femei. Oricare femeie se găseşte în această situaţie mai ales la finalul unui sezon. Acesta este şi momentul în care începi să te plictiseşti de hainele pe care le-ai purtat timp de atâtea luni.

Este timpul să faceţi o reorganizare ca la carte. Acest lucru este necesar deoarece niciodată nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin.

Putem numi această stare  şi  ,,lehamitea de final de sezon”. Este exact acel moment în care nu mai ai chef să te îmbraci cu acelaşi set de pulovere şi pantaloni obişnuiţi. De asemenea, este şi momentul în care nici nu ştii dacă este timpul să treci la garderoba următorului sezon sau să mai aştepţi. Ce poţi face? Avem pentru tine câteva soluţii simple dar de mare ajutor.

haine femei

Organizare: dedică o zi garderobei tale

O zi de weekend, ar fi de preferat, în care să începi curăţenia de primăvară. O triere drastică este tot ceea ce trebuie să faci pentru a găsi acele haine femei pe care să le porţi mai departe. Nu trebuie să ai milă faţă de nimic. Probează totul şi ce nu te avantajează sau nu îţi mai place aruncă. Sau donează, dacă doreşti să faci o faptă bună. Este un pas necesar dar şi obligatoriu pentru a putea să îţi construieşti garderoba mult mai uşor.

Disciplină, evoluţie dar şi schimbarea stilului vestimentar

Încearcă să faci o pauză de la shopping pentru o perioadă de timp. Numai demersul de la punctul anterior ţi-a arătat că ai prea multe haine femei. De asemenea, ai putut vedea cât ai reorganizat dulapul că sunt prea multe opţiuni. Valorificaţi la maxim investiţia în stilul şi garderoba aleasă. De exemplu, puteţi să vă alocaţi o zi în care creaţi 7 ţinute pentru fiecare zi.

Creativitate pentru haine femei deosebite în orice moment

De câte ori cumpărăm o haină ni se pare că nu se compară nimic cu ea. Apoi încep să apară şi îndoielile. Începem să vedem că acele haine femei nu mai sunt aşa cum ne-am dorit. De asemenea, dispare entuziasmul şi fiecare piesă vestimentară nouă capătă acelaşi sens ca restul în garderobă. Şi aşa iarăşi se face shopping.

O ţinută frumoasă  este rodul feminităţii şi al bunului gust. Totodată, al talentului şi al efortului stilistic depus pentru a obţine rezultatul final.  O pană de creativitate se datorează faptului că o anumită cămaşă este purtată cu anumiţi pantaloni. Rutina ne face să nu mai vedem frumuseţea garderobei.

Actualizează totul şi devino o variantă mai bună a ta

Stilul tău, culoarea ta, hainele în care te simţi cel mai bine, crioala preferată, totul trebuie supus schimbării. Însă nu se poate ca o schimbare să se producă peste noapte. Dar, atunci când nu i se acordă atenţie atunci riscaţi să nu reuşiţi să ţineţi pasul. Aduceţi mereu ceva nou în ţinutele pe care le purtaţi şi astfel veţi reuşi să vă simţiţi foarte bine de fiecare dată. Chiar şi dacă nu mergeţi la cumpărături puteţi crea o combinaţie nouă care să scoată din rutină totul. Treptat, veţi descoperi că aveţi un nou stil şi nu vă mai plictiseşte.

 

(Visited 95 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107