Gwen Stefani: „Iubesc hainele atât de mult încât mi-e jenă s-o spun”

gwen1A apărut în lumina reflectoarelor odată cu debutul formației  No Doubt, în 1995, zbenguindu-se  pe  ritmurile melodiei „Just a Girl”, pentru ca mai apoi să ne emoționeze cu „Don’t Speak”. Încă de pe atunci, cântăreața s-a impus cu stilul său inconfundabil, inspirând la rândul ei milioane de fani. De șapte ani conduce propria casă de modă „LAMB”, iar în februarie 2010 a făcut senzație cu colecția de toamnă 2010, prezentată la Săptămâna modei de la New York.

gwen1

    În numărul de aprilie al publicației „Instyle”, artista în vârstă de 40 de ani a răspuns, fără a clipi, la întrebările  personale  adresate  de reporter.
Reporter: Ai fost întotdeauna obsedată de modă, chiar dinainte de a te apuca de design?
gwen2

G.S. Am fost la fel de când mă știu. Am făcut atâtea haine de-a lungul timpului și aveam obiceiul să-mi creez singură costumele de scenă. În timpul facultății, când aveam un concert eu visam toată ziua la ce costumație să-mi creez. E la fel și acum.
R:  Ce anume legat de design te înnebunește?
G.S. Când  îți  găsești  pasiunea,  nu  te poți abține. În general, sunt mai leneșă. Îmi place să dorm, să mănânc,nu-mi place să fac exerciții fizice, vreau să mă uit la televizor, să mănânc în pat și să dorm. Dar când vine vorba de design este altceva, e distractiv. Îmi place întotdeauna să creez.
R: După două albumuri solo și doi copii, tocmai ai încheiat un turneu de 60 de concerte  cu trupa No Doubt. Cum a fost această experiență?
G.S. Acest  turneu  a  fost  emoționant pentru că a presupus să mă reîntorc pe scenă cu băieții mei din trupă care mi-au fost cei mai buni prieteni de când aveam 17 ani. Știind că această trupă nu va ține la nesfârșit a făcut din acest turneu ceva și mai prețios. Aveam lacrimi în ochi în timp ce interpretam anumite piese ca „Simple Kind of Life”, în care spun „Am știut întotdeauna că voi fi mamă” – și iată-mă aici cu copiii mei pe marginea scenei.
R: Ce te-a făcut, inițial, să treci de la muzică la design?
G.S. Am vrut foarte mult să am un plan B pentru când nu voi mai cânta. Să fim realiști, nu va dura o veșnicie. Am vrut să continui cu ceva creativ. Trebuie să fiu creativă pentru a fi fericită. Nu mă simt utilă dacă nu am ceva de făcut. Am fost o persoană total diferită înainte să mă apuc de scris. Când mi-am dat seama că pot scrie cântece și oamenii le ascultă, atunci am început să mă simt mulțumită de viața mea.
gwen3R: Cum sunt băiețeii tăi, ce personalități au?
G.S. Sunt total diferiți și nu prea seamănă. Lui Kingston (4 ani) nu i- au plăcut fanii din timpul turneului. Nu-ți place să i se facă poze. Zuma (2 ani) este un întrecut. Vrea ca toată lumea să se uite la el. E foarte amuzant. Oamenii spun că Zuma seamănă cu tatăl meu și cu mine, iar Kingston seamănă cu soțul meu, Gavin. E grozav cât de diferit e al doilea copil față de primul, deși au aceeași părinți.
R: Cum îți coordonezi ținuta cu Gavin la un eveniment important – ținuta lui se bazează pe rochia ta?
G.S. Nu facem nimic special și se pare că funcționează. El are un stil grozav. Iau idei din garderoba lui pentru linia mea de haine.
R: Cum arată dulapul tău?
G.S. Este ca o operă de artă. Am o garderobă foarte mare. Prietenele mele sunt înnebunite și nu mai vor să iasă de-acolo. Îmi păstrez toate costumele de scenă și  piesele vestimentare preferate. Am păstrat foarte multe lucruri din toate colecțiile mele, așa că vă puteți imagina cam cât de multe haine am. E o nebunie totală. Tocmai mi-am făcut curat în garderobă și am strâns cam 20 de pungi cu lucruri. De obicei le dau prietenelor și familiei, dar acum am de gând să le licitez și să donez banii. Adică de ce ar trebui doar sora mea să primească aceste haine?
R: Porți ruj roșu chiar și când faci jogging. Îl porți tot timpul?
gwen4G.S. Da. Folosesc ruj roz, luciu de buze, tot felul de culori, dar soțului meu îi place când  port ruj roșu. Îmi amintesc prima dată când am purtat ruj închis la culoare. Cred că aveam 18 ani și-mi amintesc că m- am dat cu el în mașina mea Honda Prelude.
R: Cum reușești să găsești motivația să mergi la sala de fitness în mod regulat?
G.S. Îmi place să port haine frumoase. Ăsta e singurul motiv. Nu poți să creezi o colecție întreagă și să nu poți purta nicio piesă de-a ta. În plus, mă simt foarte bine. Iar dacă faci mișcare, poți mânca!
R: Ce sfat le-ai da femeilor care te admiră pentru modul în care ți-ai revenit după ambele sarcini?
G.S. Trebuie să fac mișcare dimineața, altfel nu mai fac nimic. Totul pornește din mintea ta. Nu e ușor, dar e ca efectul domino după ce vezi rezultatele.
R: Ce-ți place să gătești?
G.S. Eu nu gătesc. Pot să fac pâine prăjită, să pun masa și să torn în farfurii. Dar nici măcar asta nu fac! Gavin pune masa și îi place atât de mult! Gătește câte ceva în fiecare zi. Adoră să meargă la cumpărături și să găsească tot felul de ingrediente. Sunt o norocoasă. Dar mi-e și greu, pentru că vreau să mă mențin în formă și nu mi-e deloc ușor să refuz mâncarea făcută de el.
gwen5R: Veți încerca să mai faceți un copil, o fetiță? Ar trebui ca cineva să-ți moștenească uimitoarea ta garderobă.
G.S. Nu știu. Copiii sunt cel mai greu lucru pe care l-am făcut. Nimeni nu mă putea pregăti pentru cât de minunat urma să fie și cât de greu. Iar pentru doi băieți e nevoie de multă energie. E chiar ciudat că nu am o fetiță, dar simt că timpul trece foarte repede. Acum nu mă gândesc la asta. Aceste lucruri sunt niște miracole, așa că vom vedea. Iar hainele cred că vor ajunge la iubita lui Kingston!

(Visited 42 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107