Google se “intoarce” pe Luna

Motorul de cautare lanseaza astazi, 20 iulie, noua versiune a Google Moon.

Google se intoarce pe luna!

“Suntem aproape gata sa ne intoarcem pe Luna”. Astfel isi prezenta echipa de la Google, in urma cu cativa ani, proiectul unei noi “extinderi” a Google Earth. Ca atare, de astazi inainte (adica exact la 40 de ani de cand Neil Armstrong si-a lasat amprenta pe solul “lunar”) putem vizita virtual satelitul Pamantului prin intermediul noilor harti tridimensionale puse la dispozitie de faimosul motor de cautare. Disponibil deja de ceva timp in forma experimentala, Google Moon ne permite acum sa parcurgem istoria misiunilor Apollo si sa-i cunoastem pe protagonistii acestora. In plus, fata de cele precedente, noua versiune va pune la dispozitia internautilor imagini captate de Lunar Reconnaissance Orbiter, ultima dintre sondele lansate de NASA in scopul studierii Lunii.

40 de ani de la aselenizare, 40 de ani de cand omul a pus piciorul pe Luna. Aniverseaza evenimentul alaturi de DESCOPERA.ro.

Sursa: Galileo

www.google.com/moon/

(Visited 36 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107