Gheata carbonica pentru o nunta grandioasa

Iti doresti o nunta deosebita, care sa ramana pentru mult timp in amintirea celor care vor fi alaturi de tine in aceasta zi minunata? Daca iti plac efectele speciale, gheata carbonica este ceea ce ai nevoie.

gheata carbonica

 

Iti doresti o nunta deosebita, care sa ramana pentru mult timp in amintirea celor care vor fi alaturi de tine in aceasta zi minunata? Daca iti plac efectele speciale, gheata carbonica este ceea ce ai nevoie. 

Cel mai nou trend in materie de evenimente, utilizarea acestui tip de gheata te va ajuta sa creezi nunta perfecta pe care o visezi de atata timp. Cel mai impresionant moment care poate fi s

gheata carbonica

cos in evidenta folosind gheata carbonica este, cu siguranta, cel al valsului mirilor. In clipa in care tu si partenerul tau veti iesi la dans, ringul se va umple de fum greu. Scena in care voi veti pluti printre nori va fi asemanatoare uneia de la o petrecere de la Hollywood, iar invitatii vor ramane uimiti. Fumul misterios va ramane la nivelul pardoselei pe tot parcursul valsului, dupa care se va risipi usor in aer, fara a lasa urme

. Efectul este garantat! Momentul este realizat prin  intermediul unei masini speciale pentru fum greu, care utilizeaza gheata carbonica si apa fierbinte.

Gheata carbonica, denumita si gheata uscata, este obtinuta din dioxid de carbon lichid si nu prezinta niciun fel de risc pentru sanatate. Gheata folosita pentru dansul mirilor se gaseste sub forma de blocuri, dar mai poate fi comercializata sub forma de granule sau placi. Pentru a produce fum pe timpul unei reprize de cinci minute este nevoie de aproximativ 9 kilograme. Gheata se livreaza in ambalaje izoterme, cu cel mult 24 de ore inainte de eveniment si trebuie pastrata intr-un loc rece si uscat.   Dioxid.ro iti pune la dispozitie gheata carbonica de care ai nevoie pentru valsul mirilor, dar si un operator care sa se ocupe de masina de fum greu, daca vei solicita acest lucru. Comanda se face in saptamana dinaintea nuntii, telefonic sau online. Pentru mai multe detalii si comenzi, acceseaza site-ul nostru, dioxid.ro.

(Visited 83 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.