Genti pentru femei

genti pentru femei

Câteva modele de genți pe care orice femeie ar trebui să le aibă!

Dacă și în materie de vestimentație sunt câteva piese care nu trebuie să lipsească din garderobă, același lucru se întâmplă și cu gențile de damă. Oricâte genți de damă am avea parcă simțim că în momentul în care vedem una într-un magazin parcă ne cheamă înăuntru să o cumpărăm. Dar dacă nu vă aflați printre cele care să cheltuiască aproape un salariu întreg de fiecare dată când vede o geantă de damă și sunteți sigure că vă ajung câteva, atunci trebuie să știți că este suficient să aveți cam cinci genți de damă de care să vă serviți în funcție de ocazia la care o folosiți.

Și, pentru ca să nu fim constrânse să alegem una sau două genți de damă pe care să le utilizăm frecvent și să fim nevoite să le alegem în așa fel încât să le putem asorta mai ușor la ținutele noastre, am ales cinci modele pe care după părerea mea oricine ar trebui să le aibă chiar dacă unele dintre noi alegem să avem mai multe din același model dar pe culori diferite.

În primul rând trebuie să știți că orice geantă de damă indiferent de model are regulile proprii de asortare la ținute vestimentare. De exemplu nu puteți purta niciodată în timpul zilei o geantă de damă decorată cu paiete strălucitoare la o ținută de zi pentru că va fi prea ieșită din context.

 

Geanta clutch

Primul model de geantă de damă recomandat a fi deținut de orice femeie este geanta clutch pentru seara. O petrecere niciodată nu vă va obliga să aveți prea multe lucruri la voi dar nici nu se poate ca măcar să nu aveți câteve machiaje cu care să vă corectați din când în când aspectul. Pe de altă parte este foarte important să aveți o geantă de damă de dimensiuni mici pentru a vă ține în el banii, machiajul, telefonul sau cheile de la mașină. Puteți alege în acest caz o geantă de damă în culori puternice sau cu accente metalice în funcție de ce ținute adoptați în general atunci când mergeți la o petrecere.

Geanta pentru birou

Geanta pentru birou este un alt ,,must-have” în materie de genți de damă pentru că acesta vă va servi de luni până vineri la birou și trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru a putea lua cu voi toate lucrurile esențiale, o bluză în plus, medicamente, un bidon cu apă, un termos, dosare sau chiar un laptop.

genti de dama

 Geanta mesager

Geanta mesager sau petrecută este un alt tip de genți de damă care nu trebuie să lipsească întrucât de aceasta vă veți folosi în zilele aglomerate când aveți de făcut multe deplasări. Acest tip de genți de damă sunt perfecte pentru a putea să ne desfășurăm comod dar și pentru a avea mâinile libere.

 

Genţi universale

Geanta de damă de mână, universală, este perfectă pentru momentele în care parcă simțiți că aveți de luat cu voi sute de lucruri și știți că orice alt tip de geantă nu și-ar face treaba cu atâta eficiență. Acest tip de genți de damă sunt prevăzute și cu bretele de umăr detașabile pentru momentele în care vreți să le transformați în ceva mai comod.

 

 

Genţile de weekend

Și, în finalul acestui top de ,,must – have” în materie de genți de damă se află gențile pentru weekend. Aici puteți alege mărimea acesteia în funcție de necesitățile pe care considerați că le aveți în week-end. Acestea pot fi colorate, supradimensionate dar cel mai important lucru este să vă placă cel mai și cel mai mult dintre toate gențile de damă pe care le aveți.

(Visited 58 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107