Gemoterapie în tratamentul varicelor şi al hemoroizilor

  Predispoziţia pentru boala varicoasă se moşteneşte, dar boala poate să apară şi datorită obiceiurilor de viaţă dăunătoare, sedentarism, fumat, alcool, dietă dezechilibrată.
  Proprietăţile castanului sălbatic Gemoterapia oferă reale şanse de ameliorare a simptomelor varicoase.

Tratamentul varicelor şi al hemoroizilor

  Tratamentul varicelor şi al hemoroizilor.

Predispoziţia pentru boala varicoasă se moşteneşte, dar boala poate să apară şi datorită obiceiurilor de viaţă dăunătoare, sedentarism, fumat, alcool, dietă dezechilibrată.
Proprietăţile castanului sălbatic Gemoterapia oferă reale şanse de ameliorare a simptomelor varicoase.

 

Produsele folosite în acest sens sunt: Extract din muguri de Castan sălbatic- Aesculus hippocastanumcu efect flebotonic şi decongestionant venos, vasoprotector al capilarelor venoase, asociat cu Extract din muguri de Castan comestibil-Castanea vesca-cu efect de drenaj venos şi limfatic în principal la nivelul membrelor inferioare şi Extract din muguri de Scurus-Sorbus domestica-, în doza de 3 ml/zi, timp de 3 luni, pauză 1 lun?, apoi se poate repeta.

Tratamentul varicelor şi al hemoroizilor

Dacă apar şi tulburări de coagulare, se poate asocia Extractul de scoarţă de Lămâi-Citrus limonum cortex-, cu acţiune anticoagulantă,reducând nivelul fibrinogenului din sânge.
În prezenţa durerilor sau altor simptome locale se pot utiliza alternativ unguent Venofort, gel Arnica sau Arnica oil.
Adjuvant în tratamentul varicelor se poate folosi şi produsul Ginkgophyt, care este util în tulburările circulaşiei venoase, tromboze, sindromul de “picioare grele”,de asemenea creşte performanţele intelectuale, ameliorează tulburările de memorie, anxietatea, depresia , oboseala cronică.
Varicele reprezintă una dintre cele mai răspândite boli care au o legătură cu nivelul scăzut de vitamina K din organism. Vitamina K2 din produsul MenaQ7 ajută la prevenirea apariţiei şi dezvoltării varicelor.

Tratamentul varicelor şi al hemoroizilorRemedii naturale pentru tratamentul hemoroizilor

În cazul hemoroizilor, schema de tratament propusă de gemoterapeuţi constă în asocierea dintre: Extract din muguri de Coacăz negru- Ribes nigrum- cu efect antiinflamator şi Extract din muguri de Castan sălbatic- Aesculus hippocastanumremediu specific pentru staza şi congestia venoasă, principala indicaţie este în prezenţa unei constipaţii cronice, cu hemoroizi dureroşi, arzători, congestionaţi şi sângerânzi, cu senzaţia de greutate anală, hemoroizi care se agravează la căldură şi sedentarism şi se amelioreazş la aplicaţii reci şi la mişcare.

Tratamentul varicelor şi al hemoroizilor
Asocierea dintre Extractul de muguri de Castan sălbatic- Aesculus hippocastanum -şi Extractul din muguri de Castan domestic – Castanea vesca – are indicaţie de elecţie în hemoroizii din sarcină, uşurând inclusiv staza limfatică din această perioadă, ambele produse putând fi date în perioada de sarcină.
Dacă hemoroizii sângerează, se recomandă asocierea dintre Extractul din muguri de Castan salbatic-  Aesculus hippocastanum-şi Extractul din mlădiţe de Tuia-Thuja orientalis- cu efect antihemoragic important.
În prezenţa unui sindrom de insuficienţă venoasă cronică complicat cu hipervâscozitate sangvină cu risc trombotic se recomandă asocierea dintre: Extractul din muguri de Castan comestibil_-Castanea vesca-cu Extractul din muguri de Scorus-  Sorbus domestica- şi Extractul din scoarţă de Lămâi-Citrus limonum cortex, câte 3 ml/zi din fiecare timp de 2-3 luni cu 1 lună pauză.

Tratamentul varicelor şi al hemoroizilor
Alături de aceste remedii ale NATURII ,există o serie de medicamente homeopatice care pot fi administrate cu rezultate foarte bune, produse fără efecte secundare, dar numai la indicaţia medicului homeopat.
Nu trebuie ignorată importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos,evitarea pe cât posibil a stresului, mişcare, dietă echilibrată, evitarea fumatului, alcoolului, sedentarismului, alături de o gândire pozitivă şi de multă credinţă.

(Visited 289 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107