Fuste damă la modă în primăvara – vara anului 2018

Așa cum obișnuim în fiecare an, ne pregătim în consecință pentru următorul sezon. De data aceasta, am ales să vorbim despre fuste damă pe care trebuie să le aveți anul acesta în garderobă.

Indiferent că ești o fashionistă convinsă sau îți dorești o garderobă din care să nu lipsească nimic, în această primăvară – vară atenția se va îndrepta asupra acestor fuste damă.

Fustele reprezintă piese vestimentare cheie într-o garderobă așa că trebuie să acordați o atenție deosebită și modului în care le alegeți. Cum fiecare dintre noi are câteva modele de fuste damă în garderobă, haideți să vedem care sunt în tendințe în 2018.

fuste damă

Fuste mini

Indiferent de tendințe sau de sezon, sunt prezente în orice garderobă. Însă, cel mai mult contează cum sunt stilizate. Pentru 2018 varianta cea mai recomandată este să asociezi o astfe de fustă damă cu o pereche de cizme lungi. Alternativa: o pereche de ciorapi opaci si o pereche de botine în aceeași culoare.

Fuste damă plisate

Dacă alegi o fustă plisată atunci ai grijă ca aceasta să depășească genunchii. Asta pentru ca să fie de actualitate și stilish. Dacă vrei să îi oferi un aspect urban atunci poți combina această fustă damă cu o cămașă din mătase și sandale cu toc gros sau un tricou și și teniși.

Fustă albă

Este una dintre cele mai greu de purtat modele de fustă damă. Sfatul nostru este să o folosești în combinții alb-negru iar astfel sigur nu vei da greș.

Fusta imprimată

fuste damă

Din categoria aceasta de fuste damă cu siguranță vei găsi foarte multe. Însă, dacă vrei să fii în tendințe noi le recomandăm pe cele cu buline. Sunt grafice, moderne și retro în același timp. În plus pot fi și haioase. Creeând combinații neașteptate precum cele cu buline și dungi vei reuși să creezi ținute surprinzătoare. Însă, există o regulă și în acest context de urmat: atât bulinele cât și dungile să aibă aceeași culoare.

Fuste damă cu franjuri sau pene

Este un tip de piesă vestimentară inspirată din haute couture și este foarte spectaculoasă.  Acest tip de fustă damă poate fi purtată cu o pereche de teniși și cu un pulover casual sau un top strălucitor și sandale de mătase dacă este o ținută de seară.

Așadar, acum puteți să porniți liniștite la cumpărături pentru că acuma știți care sunt tipurile de fuste damă la modă. Tendințele pentru primăvara anului 2018 sunt destul de creative, așadar veți putea să vă inspirați. Cea mai bună parte, este că multe dintre aceste fuste damă le aveți deja în garderobă sau, dacă nu, atunci în mod clar veți putea să aveți acuma motive suficiente pentru a face shopping.

Fiind informate din timp, veți reuși să vă îmbogățiți garderoba din timp astfel încât să vă surprindă primăvara pregătite în totalitate.  Aceste modele au fost prezentate și la Săptămâna Modei așadar sursa de informare este complet sigură și acum în mod clar știți de la noi ce să alegeți. Tendințele din acest sezon în mod clar te vor transforma în senzația zilei. De asemenea vei ieși din banalitate și nu vei purta numai pantaloni.

(Visited 177 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107