Femeie stilată în orice moment

femeie stilată

Fii o femeie stilată în orice moment. Evită aceste greșeli și sigur vei reuși

 

Nu cred ca există femeie care nu își dorește să fie stilată și să întoarcă privirile după ea în momentul în care își face apariția în public. Cu siguranță, peste tot are acces la sfaturi și sugestii legate de cum să se îmbrace sau cum să se comporte în diferite medii sociale sau la diverse evenimente pentru a fi o femeie stilată.

 

Greșeli pe care trebuie neapărat să le eviți

 

Un simplu gest sau un accesoriu total ieșit din ecuație pot să transforme imaginea ta într-un dezastru. Experții în modă au grijă tot timpul să lanseze diferite sfaturi legate de coafurile si machiajul sezonului dar și de vestimentație fără să se producă greșeli în ceea ce privește modul de a le purta sau cum să le combini astfel încât rezultatul să fie unul mai mult decât de admirat.

Noi am făcut o listă cu cele mai comune greșeli pe care le poți face atunci cand vrei sa fii o femeie stilată și totuși să nu dai greș.

  1. Machiajul incorect ales

Cu siguranță machiajul face parte din arsenalul unei femei stilate și este obligatoriu să cunoști sau cel puțin să ai idee când să folosești un anumit tip de machiaj sau la ce fel de ținute se potrivește. O regulă care este bine să o urmezi este să nu te încarci cu prea mult machiaj întrucât vei risca sa atragi privirile nu pentru cat de bine arăți ci pentru cât de mult machiaj ai.

  1. Un design al unghiilor prea excesiv

În momentul în care alegi manichiura este bine să iei în calcul să nu fie încărcat cu prea multe elemente care să sară în ochi. Știm că îți plac culorile, strasurile, modelele încărcate care par să spună o întreagă poveste. Dar este bine să mergi mai mult pe modele simple și cu o notă de eleganță dacă vrei să fii o femeie stilată.

  1. Inscripții și strasuri exagerat de multe

Vestimentația din ziua de azi vine în numeroase forme de abordare și printre ele se află și acelea pe care sunt printate diverse mesaje. Oricât de haioase ar fi acele inscripții, trebuie să ții cont că o femeie stilată niciodată nu va purta în public astfel de haine. Mai există și varianta în care sunt decorate cu multe strasuri dar și acelea trebuie evitate. O femeie stilată niciodată nu va încerca să iasă în evidență prin cât de tare îi strălucesc hainele și bijuteriile ci prin rafinamentul și bunul gust de care dă dovadă când le combină.

  1. Ținutele sportive îmbrăcate în momente nepotrivite

Știm că o ținută casual este de multe ori recomandată a fi purtată mai ales atunci când ai mult de umblat prin oraș. O femeie stilată nu va accepta niciodată o invitație la un restaurant select dacă este îmbrăcată ca și când imediat ar prelua ștafeta la un maraton. Fiecare ocazie are vestimentația potrivită, așadar ține cont de acest aspect atunci când vrei să fii recunoscută pentru cât de stilată ești.

  1. Dezgolirea trupului în public

După cum spune o vorbă americană ,,less is more”. Ține cont de acest lucru atunci când alegi vestimentația pentru diverse ocazii, chiar și atunci când vrei o abordare sexy și să te remarci printr-o astfel de imagine. Un trup mai mult gol decât îmbrăcat nu va impresiona pe nimeni dar în schimb dacă alegi pentru un pic de subtilitate vei fi și o femeie stilată dar vei emana și un aer puțin mai sexy.

(Visited 8.330 times, 10 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107