Femeia la 50 de ani și visul la o siluetă de invidiat

    Se tot vorbește de cure de slăbire, de idei, de rețete. Înainte de a încerca totuși să ducem la bun sfârșit o cură care are ca principal obiectiv scăderea în greutate. Trebuie să ne aplecăm atenția nițel spre vârsta la care facem acea cură de slăbire, fiindcă nu e totuna dacă avem 20, 30 sau 50 de ani.

 

Femeia la 50 de ani și visul la o siluetă de invidiat

    Femeia la 50 de ani și visul la o siluetă de invidiat– Se tot vorbeşte de cure de slăbire, de idei, de reţete. Înainte de a încerca totuşi să ducem la bun sfârşit o cură care are ca principal obiectiv scăderea în greutate. Trebuie să ne aplecăm atenţia niţel spre vârsta la care facem acea cură de slăbire, fiindcă nu e totuna dacă avem 20, 30 sau 50 de ani.

 

 

    Cauze ale acumulării kilogramelor – Femeia la 50 de ani și visul la o siluetă de invidiat

Principalele cauze ale luării în greutate în cazul femeilor ajunse la această frumoasă vârstă sunt modificările corpului, creşterea apetitului şi depunerea grăsimii pe fiecare părticică a trupului.

La menopauză organismul secretă din ce în ce mai puţini hormoni, iar grăsimea de pe şolduri şi coapse se estompează pentru a se localiza în regiunea abdomenului.

Tot la această vârstă femeile sunt predispuse la retenţia de apă, care duce tot la modificarea aspectului corpului.

  Pofta de mâncare a unui organism leneş – Femeia la 50 de ani și visul la o siluetă de invidiat

Scăderea secreţiei de estrogeni duce şi la o creştere a apetitului. Femeile tind să mănânce mai mult, iar pe fond psihologic mănâncă pentru a-ţi potoli teama de toate transformările care au loc în corpul lor.
La această vârstă cam tot ceea ce mâncăm se şi depune din cauză că organismul nu mai consumă atâta energie ca la 20 sau 30 de ani.

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107