Extractul de castane

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se confruntã cu varice, le amintim faptul cã ele ar putea acorda o șansã tratamentelor naturiste. Extractul de castan sãlbatic, extractul din semințe de struguri, ghimpele, sunt doar câteva din posibilele alternative de remedii naturiste. Prezentãm în rândurile care urmeazã efectele terapeutice ale extractului de castan sãlbatic.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se confruntã cu varice, le amintim faptul cã ele ar putea acorda o șansã tratamentelor naturiste. Extractul de castan sãlbatic, extractul din semințe de struguri, ghimpele, sunt doar câteva din posibilele alternative de remedii naturiste. Prezentãm în rândurile care urmeazã efectele terapeutice ale extractului de castan sãlbatic.castane


Castanul salbatic este considerat de specialiști unul dintre tratamentele naturale cel mai des utilizate pe scară largă pentru varice și insuficiența venoasă cronică.
Componentul activ din castanul sălbatic este un compus numit aescin. Aescinul blochează eliberarea de enzime care deteriorează pereții capilarelor.
Cercetătorii au descoperit că persoanele care au utilizat extract de castan pentru tratarea varicelor, au simțit o âmbunătățire evidentă a simptomelor. Extractul de castan sălbatic a dus la o reducere semnificativă a durerii și inflamației piciorului. Reacțiile adverse aufost de obicei, ușoare și rare.
Utilizarea naturală a castanului sălbatic este considerată nesigură de specialiști și poate duce la greață, vărsături, diaree, dureri de cap, convulsii, insuficiență circulatorie și respiratorie și chiar deces.
Ceaiul, frunzele, castanele și alte forme brute ale plantelor de castan ar trebui evitate. Producătorii de suplimente naturiste elimină componentul toxic, esculina. Aceste produse se pare că pot fi consumate ân siguranță, deși au fost raportate cîteva situaț ii ân care s-au semnalat efecte secundare nocive. S-a demonstrat că escina pură acționează âmpotriva edemelor și a inflamațiilor, intensifică fluxul sangvin prin artere și vene, mărește rezistența la presiune a vaselor de sînge și scade permeabilitatea capilară. în plus, escina ameliorează crizele reumatice și durerile sciatice, spondiloza și hernia de disc. Un efect aparte s-a constatat ân protejarea organismului âmpotriva acțiunii radicalilor liberi, implicați ân bolile canceroase și cardiace.

R.B.

(Visited 59 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107