ENERGIZANT PEDIATRIC -Sursa de energie a micuțului tău!

    energizant-pediatricVine primăvara, anotimpul trezirii la viață și al regenerării. Lumea plantelor medicinale și a produselor apicole reprezintă un tărâm miraculos și inepuizabil de energie ce ne oferă ajutorul lor pentru a combate senzația de oboseală, să creeeze organismului acea stare de bine, să ne hrănească cu energia lor vitală.
În această  perioadă, organismul nostru simte nevoia să se adapteze schimbărilor de temperatură, luminozitate. În aceste condiții, ne confruntăm cu un deficit de vitamine și minerale, cauzat de alimentația neechilibrată și nesănătoasă din timpul iernii, crescând șansele să fim victime sigure ale asteniei de primăvară .     

energizant-pediatric

     Populația viitorului este direct dependentă de sănătatea copiilor de astăzi. Pentru a- ți   ajuta prichindelul să depășească această perioadă voios și sănătos, trebuie să-i asiguri  necesarul de vitamine și minerale esențiale. Primii ani din viața unui copil sunt esențiali       pentru consolidarea sănătății, formarea personalității.
Plantele au capacitatea de a sintetiza  toate vitaminele, în contrast cu organismul uman care trebuie să asigure necesarul prin alimentație.Vitaminele, mineralele și aminoacizii sunt implicați în toate procesele biochimice ce caracterizează viața. Cu cât organismul este mai tânăr, cu atât nevoile de lipide, vitamine, minerale, aminioacizi, glucide sunt mult mai ridicate, decât la persoanele mai în vârstă.
     Absența totală sau parțială a vitaminelor și mineralelor din alimentația copilului determină apariția unor tulburări numite hipovitaminoze sau avitamionoze. O carență  vitaminică reprezintă o perturbare în mecanismul enzimatic implicat în procesele fiziologice.
   Vitaminele sunt substanțe organice, care sunt indispensabile catalizării metabolizării celulare și absolut necesare creșterii și dezvoltării armonioase a copilului. Vitaminele sunt absorbite la nivelul intestinului subțire și prin piele, eliminare a lor realizându-se pe cale renală sau intestinală. Cele mai multe vitamine se găsesc în alimentele de origine vegetală și animală.
   Un conținut bogat în principii biologice esențiale au și produsele apicole, care sunt foarte efciente în prevenirea diferitelor afecțiuni  și îmbunătățirea sistemului imunitar.
   Polenul, lăptișorul de matcă și propolisul asigură elementele nutritive și  factorii antioxidanți naturali necesari pentru sănătatea, creșterea și  dezvoltarea copilului. În compoziția produselor apicole se mai regăsesc proteine,  aminoacizi liberi, enzime, lipide, vitamine, substanțe minerale, compuși cu fosfor,   toate acestea având o importantă acțiune antimicrobiană și antimicotică, un rol esențial în reacțiile și schimburile de gaze de la nivel celular precum și în  metabolismul glucidic, lipidic și proteic, reprezentând nutrienții esențiali pentru procesele energetice și formarea cheletului.
   Toate aceste minuni ale naturii oferă un plus de energie copiilor, de aceea Dr. Ionuț Moraru vă propune ” Energizantul Pediatric’ – asociere de  principii naturale active ce aduc un aport important de: aminoacizi esențiali, vitamine, minerale și oligoelemente, produsul reducând stările de oboseală și redând vitalitatea organismului copilului. În plus, datorită compoziției sale – cătina fruct, lăptișor de matcă, propolis, polen, chlorella – susține apărarea naturală a organismului, acționând și ca un antibiotic natural.

(Visited 22 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107