Emma Roberts și-a dorit de mică să fie actriță

emma-si-juliaÎn ultimii trei ani a jucat în nici mai mult, nici mai puțin de 12 filme, a apărut pe coperta unor reviste importante ca ”W” sau ”Teen Vogue” și a încântat publicul pe covorul roșu cu zâmbetul și stilul ei șic.

În ciuda eforturilor ei de a merge pe propriul drum pentru a-și crea un nume la Hollywood fără să profite de ADN-ul faimos, zâmbetul larg amintește de mătușa ei, Julia Roberts. Ea e cea care i-a insuflat nepoatei dorința de a deveni actriță aducând-o pe platourile de filmare de la o vârstă fragedă.

emma-si-julia

   emma1

Emma (20 de ani) s-a născut departe de Los Angeles, într-un orășel din statul New York. Părinții ei – profesoara Kelly Cunningham și actorul Eric Roberts – s-au despărțit când ea era mică. Deși îl vede rareori pe tatăl ei, tânăra actriță este foarte apropiată de surorile lui Eric, Lisa și Julia. Când avea opt ani, mătușa Julia a ajutat-o să obțină un rol mic în comedia romantică ”America’s Sweet-hearts”. Iar de aici a pornit totul. După ce a interpretat-o pe fiica lui Johnny Depp în drama ”Blow”, a început să-și construiască o carieră care a dus-o de la apariții în seriale de pe micile ecrane (”Unfabulous”), la filme artistice pentru toată familia (”Nancy Drew” și ”Hotel for Dogs”) și proiecte mai complexe (”It’s Kind of Funny” și ”Valentine’s Day).”Am fost la liceu doar în filme”
   Pentru a se adapta programului de lucru, Emma a ales să facă școala la domiciliu și pe platourile de filmare. ”Prietenii mei glumesc spunându-mi că am fost la liceu doar în filme.” Împreună cu colegele ei de breaslă Selena Gomez și Emma Watson, reprezintă un nou val de actrițe admirate pentru sinceritatea și comportamentul lor decent în public. ”Mama m-a crescut foarte bine. Cred că acest lucru e foarte important”, spune ea despre felul în care a fost educată. Recent, a renunțat la părul deschis la culoare, vopsindu-se brunetă pentru un rol în noua producție ”Scream 4”. Regizorul  Wes Craven are doar cuvinte de laudă pentru vedetă. ”Ne-a lăsat cu gura căscată. Este o fată inteligentă care ne- a oferit o interpretare adevărată chiar de la prima audiție, care a avut loc prin intermediul Skype-ului.”

Este pasionată de citit
   Totul pare să o facă să zâmbească, fie că e vorba de citit (”Dacă am o pauză de 10 minute pe platou, reușesc să citesc un capitol. Citesc și când mă uit la televizor “ dau volumul la minim când e publicitate”), vizionarea  serialului ”Pretty Little Liars” sau doar stând  de  vorbă  (” Sunt o mare vorbăreață, întotdeauna dornică de discuții pe diferite teme”). Craven confirmă pasiunea Emmei- ”Majoritatea actorilor trimit mesaje pe Twitter când sunt în pauză. Dar Emma citește cărți serioase și are cunoștințe vaste de literatură.” Printre scriitorii ei preferați se numără Joan Didion, Bret Easton Ellis și Chuck Palahniuk. Cărțile lor stau pe raftul Emmei alături de seria ”Twilight”. Ea recunoaște amuzată că are o mică ”problemă” – ”Comand atât de multe cărți pe site-ul Amazon pentru că îmi place să primesc pachete.” Cultura ei generală a ajutat-o să fie admisă la colegiul de elită ”Sarah Lawrence” din New York, dar până în prezent nu și-a început studiile din lipsă de timp. ”Cred că e important să ai experiențe diferite cât mai multe de-a lungul vieții, deoarece într-o zi nu vei mai putea face acele lucruri.” Îi place să-și petreacă timpul singură. Merge la filme singură, iar la restaurant preferă să citească la masă, deși oamenii încearcă să intre în vorbă cu ea crezând că este tristă. ”Eu încerc să merg să cinez singură, dar oamenii încearcă să converseze cu mine.”

emma2Pilates – cea mai recentă obsesie
   Fiind o persoană nerăbdătoare, actrița preferă exercițiile pe aparat decât cele pe saltea. ”Câteva ședințe pe aparat și deja vezi rezultatele. Te trezești dimineața simțindu-te mult mai bine. De asemenea, am mușchii gâtului și ai spatelui foarte încordați, iar exercițiile Pilates mă ajută să mă relaxez și îmi îmbunătățesc flexibilitatea.” Cu puțin timp în urmă, vedeta a descoperit încă o modalitate de a-și  menține corpul tonifiat fără să meargă la sală – e vorba de dansul la bară.  ”Am început lecțiile de dans la bară împreună cu prietenele mele ca o modalitate de a face mișcare și a ne petrece timpul împreună. Nu ne dăm cu adevărat seama de cât de multă putere în partea de sus a corpului e nevoie. Și mai e și un mod excelent pentru a-ți îmbunătăți încrederea în propriul corp.” În prezent, ea combină exercițiile de fitness cu o alimentație sănătoasă. ”Înainte aveam obiceiul să mănânc orice doream. Mama m-a sfătuit să mănânc sănătos, nu doar pentru partea exterioară, ci și pentru cea interioară. Multe femei cred că trebuie să se alimenteze sănătos doar ca să fie slabe, dar la mine nu se pune astfel problema.”
   Planurile ei de viitor, pe lângă actorie, includ călătoriile în locuri interesante și o colaborare cu un designer pentru a-și lansa o linie vestimentară. ”Și aș vrea să învăț să gătesc și să cânt bine la chitară. Dar sincer, sper să fiu la fel de fericită ca acum, deoarece sunt chiar foarte fericită.”

(Visited 88 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107