E posibil să slăbim mâncând bine în Post?

  Suntem în Postul Paştelui şi multe persoane care îl ţin încearcă să îl asocieze cu o cură de slăbire. Nutriţioniştii consideră că nu e un lucru bun, mai ales că există numeroase produse de post care deloc nu contribuie la pierderea kilogramelor în plus.  

  Aşadar, cura e cură şi postul e post.
  Alţii cred că totuşi e o metodă bună să slăbim. De ce? Pentru că nu consumăm carne, lactate, ouă, mâncăm multe legume şi fructe.

E posibil să slăbim mâncând bine în Post? 

Suntem în Postul Paştelui şi multe persoane care îl ţin încearcă să îl asocieze cu o cură de slăbire. Nutriţioniştii consideră cănu e un lucru bun, mai ales că există numeroase produse de post care deloc nu contribuie la pierderea kilogramelor în plus.  

  Aşadar, cura e cură şi postul e post.
  Alţii cred că totuşi e o metodă bună să slăbim. De ce? Pentru că nu consumăm carne, lactate, ouă, mâncăm multe legume şi fructe.

 

  E posibil să slăbim mâncând bine în Post? –  Reguli mai stricte

  Practic în perioada de post optăm doar pentru produse alimentare de origine vegetală, pentru fructe, legume, cereale, uleiuri sau făinoase. Aici apare o problemă, fiindcă dacă mâncăm multă pâine şi multe paste făinoase este cât se poate de clar că nu vom pierde niciun kilogram.

  Renunţând la carne, lactate şi ouă în situaţia în care nu trecea o zi fără să le consumăm ne va fi foarte dificil, dar am putea să ne obişnuim organismul treptat cu regulile stricte.

   E posibil să slăbim mâncând bine în Post? – Delicii de origine vegetal?

  Acestea fiind spuse, ne mai rămâne doar să ne obişnuim, dar nu mai mult de trei zile până să renunţăm definitiv la produsele de origine animală.

  Apoi încetul cu încetul ne obişnuim cu alimentele de origine vegetală, aşa că nu e tocmai chiar atât de rău. Un mare ajutor vine de la soia. Alimentul e indicat chiar şi la dietele de slăbit şi prin urmare e cât se poate de consumat pe timpul postului.

Tu ce spui – E posibil să slăbim mâncând bine în Post?

(Visited 43 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107