Dragoste

dragoste

Cum să ai un decolteu apetisant

  Indiferent de mărimea lor, mari sau mici, o data cu inaintarea in vârsta sau cu traversarea situațiilor fiziologice feminine, sânii noștri au de suferit. Trecem în revista metodele prin care la ora actuală, putem să ne menținem cât mai mult timp atuurile feminine cât mai in formă.

  Întrucât sânii sunt susținuți de ligamente care în timp pot să se slăbească, toată „greutatea” revine pielii decolteului, muschilor de sub pielea gâtului ancorați la nivelul claviculelor, care trebuie tonifiați permanent.

  În plus, pielea care acoperă glanda mamara și grăsimea din jur sunt supuse stresului întinderii și revenirii in funcție de fluctuațiile de mărime ale glandei, dinaintea ciclului menstrual sau din timpul sarcinii si alăptării. La multe femei, apar vergeturi și urme ale destinderii repetate din cauza variației de volum.

 

Majoritatea femeilor sunt nefericite după aventurile de o noapte

aventura_de_o_noapte.Femeile şi bărbaţii privesc în mod diferit aventurile de o noapte, aproape 50% dintre reprezentantele sexului frumos simţindu-se nefericite din cauza acestora, potrivit rezultatelor unui studiu publicat în Human Nature.

Aproape jumătate dintre femei spun că după o aventură de o noapte au simţit că acest lucru a fost o idee proastă.

În schimb, 80% dintre bărbaţi au indicat că s-au simţit foarte fericiţi după aventurile de o noapte, informează BBC.

Sondajul, la care au participat 1.700 de persoane, care au experimentat aventurile de o noapte, indică faptul că femeile nu au obţinut niciun avantaj de pe urma aventurilor de o noapte.

Katie Price, topless pe plajele din Ibiza (Poze)

Katie Price isi continua vacanta de dupa despartire cu petreceri nebune si dupa-amieze de plaja fierbinti (la propriu!).katie price

Vedeta se afla inca in Ibiza, unde poate fi vazuta topless pe plajele exotice sau inecandu-si tristetea in alcool in baruri cu vedere spre mare.

Fostul ei sot, Peter Andre, sustine ca motivul principal al despartirii au fost tocmai iesirile lui Katie si consumul necontrolat de alcool.

Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

Puțini bărbați sunt aceia care intră într-o relație cu gândul la ceva serios, cum ar fi întemeiera unei familii. Mulți sunt aceia care vor distracție, vor experiențe noi, vor doar să marcheze. Iar cei mai puțini sunt aceia care sunt sinceri și nu-și ascund intențiile necurate, nici măcar la câteva luni de relație. Cum îi depistăm?

Mai există viaţă sexuală după ce soţia a intrat la menopauză?

  Un bărbat a cărui viaţă sexuală s-a transformat într-un chin din cauza menopauzei soţiei cere disperat o soluţie.

  „Există viaţă sexuală după menopauză? Vă întreabă un soţ disperat că soţia sa, la 39 de ani, a intrat la menopauză şi refuză de exact 13 luni orice fel de relaţie sexuală.”

   În momentul de faţă, nu există nici un medicament eficient pentru tratarea disfuncţiilor sexuale la femeile din pre şi postmenopauză.

De-a v-aţi ascunselea cu orgasmul

  Pe o temă atât de intimă ca aceasta, nici nu ştii dacă să te încrezi în vreun studiu al sexologilor şi dacă da, în care.

  Însă un lucru pe care îl spun tot mai multe cercetări, tot mai des este că din ce în ce mai numeroase femei mimează orgasmul, iar motivele, aşa cum au fost ele dezvăluite de cele luate la întrebări, sunt cel puţin interesante. “Dezbrăcăm” subiectul, imediat.
    
   Întâi şi întâi, ridicarea în slăvi. În caz că aţi uitat, orgasmul odată atins aduce în vieţile noastre un alai de beneficii.

  Le recapitulăm ca să ştim de la bun început cu cine (sau cu ce) avem de-a face.

Numai iubirea nu poate asigura conectivitatea între parteneri

  Se spune că dragostea, afectivitatea şi sensibilitatea sunt ingredientele ce conferă plăcere, extaz şi valoare relaţiei de cuplu. În timp însă aceste „ingrediente” sunt fluctuante.
  De ce şi ce înseamnă asta vă propunem:

   Pasiune şi afecţiune

  „Chiar dacă într-un cuplu partenerii îşi promit devotament pentru tot restul vieţii, în credinţa că iubirea lor este eternă, în timp iubirea se poate diminua, iar devotamentul pare să se evapore.

Sexul, o raritate. Cum revitalizăm libidoul?

  O relaţie atârnă de un fir de păr din cauza unui libidou anormal de mic.

  Însă ca întotdeauna psihologul nostru consultant, Emilia Potenteu, le oferă protagoniştilor soluţiile de care au mare nevoie.

  „Am o mare problemă cu partenera mea care înţelege într-un fel cu totul aparte importanţa intimităţii într-un cuplu. De la o vreme, avem contacte sexuale doar o dată pe lună.