Diete pentru femei recomandate de vedete – iată cum au slăbit vedetele tale preferate

Atunci când greutatea corporală pare că a luat-o razna eşti dispusă să faci tot ceea ce este necesar. Însă, o dietă pentru femei nepotrivită poate avea şi repercusiuni. Noi ne-am interesat de la vedete şi am aflat metodele prin care ele au reuşit să slăbească. Nu a fost uşor, însă acuma se bucură de rezultate.

Cel mai recent exemplu este Andreea Marin care a dovedit că are ambiţie şi poate să slăbească. Un alt exemplu este Nicoleta Luciu care a devenit un adevărat exemplu pentru proaspetele mămici. Ea a avut tăria să slăbească după ce a născut tripleţii. Nici Elena Udrea nu este mai prejos intrucât a demonstrat că deşi este politician are şi ea preocupările unei femei obişnuite. Ele ne-au dezvăluit secretele legate de cum au slăbit şi noi vi le expunem vouă.

Iată cum a slăbit Andreea Marin

Andreea Marin a fost aspru criticată pentru modul în care arăta. După ce a trecut de la o siluetă de zână la una a unei femei neîngrijite, a devenit ţinta presei.  Chiar dacă ea s-a străduit să ascundă kilogramele în plus cu ajutorul hainelor nimici nu părea să se potrivească. Aşa a decis că este timpul să înceapă o dietă pentru femei la un centru de sănătate din Bodrum.  Aici a urma o cură de 10 zile. Procesul de slăbire a început cu o cură de detoxifiere ce a constat în consumarea de supe şi sucuri cu un aport nutriţional mare la fiecare jumătate de oră. Specialiştii de la această clinică au învăţat-o cum să înlocuiască alimentele nocive pe care le consumăm.

Iată şi un exemplu de meniu pe care l-a urmat. Însă, chiar şi astăzi ţine cont de aceste indicaţii.

  • Mic dejun: 250 ml lapte de migdale
  • Gustare 1: salată cu rucola, avocado şi nuci
  • Prânz: ciuperci umplute cu pate raw
  • Gustare 2: hummus şi tabouleh
  • Cină: salată cu alge

Pe lângă această dietă pentru femei Andreea Marin face şi mult sport, merge la sală şi este atentă la alimentaţia ei. Urmând această dietă pentru femei a slăbit 10 kilograme. Ea spune că acum a învăţat să se alimenteze mai sănătos decât a reuşit în toată viaţa ei. Acuma nu mai ţine dieta dar are mare grijă la ce mănâncă şi nu mai acceptă să aibă meniul compus chiar din orice preparat.

Elena Udrea o femeie care a reuşit să slăbească eficient

Elena Udrea este o femeie care a reuşit în viaţă. Însă, în ciuda la tot ceea ce se gândeşte despre ea, este o femeie care are preocupările uneia obişnuite. Pentru noi a dezvăluit cum a putut să slăbească 12 kilograme în doar câteva luni. Ea a urmat o dietă pentru femei bazată pe grupa de sânge. A mâncat alimente care sunt sănătoase pentru grupa ei de sânge şi a făcut mult sport. De asemenea, a renunţat la stilul de viaţă dezordonat. Are trei mese pe zi printre care şi câteva gustărele.

Elena Udrea a recunoscut că după ce a urmat această dietă pentru femei s-a simţit mult mai bine.

Nicoleta Luciu a urmat o dietă pentru femei care a impresionat pe toată lumea

După ce a născut tripleţii, Nicoleta Luciu a rămas cu nişte kilograme în plus de care trebuia să scape urgent. Deşi a mai ţinut diete acestea nu au avut rezultatul pe care şi l-a dorit. În cele din urmă, Nicoleta a reuşit să slăbească 30 de kilograme  cu o dietă hipocalorică pe bază de lichide. Mai exact compot de mere şi supă de pui care pot fi consumate în orice cantitate.

Dieta Nicoleta Luciu este recunoscută pentru efectele deosebite pe care le are iar cele care doresc să slăbească eficient pot să o urmeze liniştit. De asemenea nu are nici efecte adverse precum reîntoarcerea kilogramelor în plus.

(Visited 177 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107