Dieta Nicoleta Luciu – 35kg in doua luni

dieta nicoleta luciu

Dieta Nicoleta Luciu – 35 kg în doar două luni!

Pare o misiune imposibilă dar nu şi atunci când ştii ce vrei. Iar atunci când vrei să slăbeşti eşti parcă dispusă să încerci cam orice. În special după ce naşti rămâi cu o mulţime de kilograme în plus de care trebuie să scapi neapărat. Iată ce a făcut Nicoleta Luciu după naşterea copiilor pentru a scăpa de acele kilograme inestetice şi să poată păşi cu încredere.

Iniţial Nicoleta Luciu a slăbit 30 kg în şase săptămâni dar a continuat cu regimul alimentar şi, după ce a stagnat 14 zile a mai slăbit 5 kg.

Totuşi nu toate femeile sunt dispuse să urmeze dieta Nicoleta Luciu dar dacă doriţi să ajungeţi la rezultate aveţi nevoie de o ambiţie de fier. Totuşi este o diferenţă considerabilă când spunem că cântărim doar 50 kg şi nu 75.

Nu trebuie să fiţi nicidecum sceptice în ceea ce priveşte dieta Nicoleta Luciu întrucât aşa vă veţi descuraja dar dacă veţi urma şi voi pas cu pas această dietă veţi ajunge la rezultatele aşteptate.

 

Ce trebuie să faceţi atunci când urmaţi dieta Nicoleta Luciu?

 

În dieta Nicoleta Luciu se mănâncă de 4 – 5 ori pe zi.

Dimineaţa se consumă compot de mere fără a se adăuga zahăr sau îndulcitori şi se bea o cană mare în fiecare dimineaţă pe stomacul gol iar ceea ce a rămas se bea pe parcursul zilei în loc de apă. Atunci când apare senzaţia de foame se mai bea o cană de compot.

La prânz este recomandat să consumaţi cât mai multe supe în special de pui. Nu trebuie să abuzaţi în această perioadă de consumul de carne ci să o reduceţi. Asociaţi carnea cu legumele şi nu utilizaţi sare în toată această perioadă.

De asemenea nu este permis ca în această perioadă să consumaţi cantităţi ridicate de carbohidraţi precum fidea, cartofi, orez sau altele de acest gen.

Seara nu se mănâncă nimic. În timpul cât s-a urmat dieta Nicoleta Luciu s-au mai consumat:

  • 2 batoane nutritive cu fibre pentru menţinerea siluetei
  • Ceai verde
  • 3 plicuri de L – Carnitin Instant (un suc cu gust de limonadă care stimulează arderea grăsimilor)
  • Suplimente nutritive esenţiale
  • Apă plată
  • Mult sport

 

Recomandări pentru menţinerea rezultatelor după finalizarea dietei

 

Practic dieta Nicoleta Luciu este una hipocalorică dar cu rezultate mai mult decât eficiente. Urmând planul pas cu pas şi având o ambiţie pe măsură puteţi pierde un număr de kilograme mai mult decât considerabil.

De asemenea, dacă este asociată cu mult sport organismul va fi şi mai mult dispus să lucreze pentru dumneavoastră. Nu uitaţi să vă hidrataţi organismul cât mai bine.

Dieta Nicoleta Luciu este destul de drastică şi necesită o dedicaţie totală dar şi o abţinere demnă de apreciat în faţa alimentelor care ar putea compromite oricând dieta.

O dată ce aţi finalizat dieta Nicoleta Luciu şi veţi ajunge la rezultatele aşteptate introduceţi alimentele la loc în alimentaţie treptat şi continuaţi să faceţi mişcare. Veţi vedea că nu sunt doar vorbe goale aceste diete ci dacă ţineţi cont de anumite reguli atunci rezultatele obţinute se vor menţine.

(Visited 256 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107