Dieta indiană sau cum să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână

În zilele noastre foarte multe persoane se confruntă cu kilogramele în plus. Multe femei îşi doresc să ajungă la greutatea ideală şi recurg la o serie de metode nu tocmai sănătoase. Acestea doar dezechilibrează organismul şi afectează sănătatea.

Dacă îţi doreşti să slăbeşti neapărat atunci îţi recomandăm dieta indiană. Aceasta din urmă ne-a atras atenţia deoarece reprezintă o metodă sănătoasă de a slăbi într-o săptămână fără a-ţi afecta sănătatea.

Şi, mai mult de atât, dieta indiană te ajută să elimini toxinele din organism, topeşte grăsimea de pe abdomen şi te ajută să ai mai multă energie.

Cum poţi să ţii şi tu dieta indiană?

Este important ca pe parcursul acestei diete să nu consumi alcool deloc. Alcoolul măreşte acidul uric în organism şi favorizează retenţia de apă. Astfel se blochează procesul natural de detoxifiere al organismului şi nu mai este eficientă dieta.

Ca în cazul oricărei diete este recomandat să consumaţi cât mai multă apă. Acest obicei accelerează metabolismul şi se vor elimina mai uşor kilogramele în plus.

Meniul pe zile pentru dieta indiană

Ziua 1

Este important să mănânci numai fructe. Poţi consuma oricât de multe însă în afară de struguri, banane sau mango întrucât acestea conţin mult zahăr. Ai grijă ca din dieta indiană să nu lipsească pepene roşu, portocale, mere, rodii şi căpşuni.

Ziua 2

În această zi este recomandat să consumaţi numai legume fierte sau crude. Dimineaţa poţi consuma un cartof fiert care îi va oferi organismului tău suficientă energie şi carbohidraţi pentru întreaga zi.

Ziua 3

Consumă atât fructe cât şi legume însă nu ai voie să consumi cartofi.

Ziua 4

În aceată zi poţi consuma banane însă nu şi după ora 6. Poţi să bei şi până la 4 pahare de lapte. În ciuda faptului că se spune că bananele îngraşă în dieta indiană acţionează ca o sursă de potasiu şi sodiu pentru organism.

Ziua 5

Consumă roşii, brânză de vaci şi varză. Poţi consuma până la 6 roşii iar în această zi este important să creşti consumul de apă.

Ziua 6

Poţi să mănânci varză, brânză de vaci şi alte legume însă exclude roşiile. Dacă tot doreşti să consumi roşii atunci îţi recomandăm o delicioasă supă de roşii.

Ziua 7

Fiind ultima zi a dietei este şi cea mai importantă. Poţi să bei un suc de fructe proaspete şi este indicat să mănânci o porţie de orez cu legume.

Ce trebuie să faci ca dieta indiană să funcţioneze?

Pentru ca dieta indiană să funcţioneze în primele şase zile nu trebuie să consumi decât fructe. Creşte aportul de apă la 15 pahare pe zi încă din a cincea zi. Evită cafeaua, ceaiul sau alcoolul. Asociază dieta indiană cu câte 45 de minute de mişcare în fiecare zi. Legumele pot fi consumate atât în stare crudă sau sub forma unei salate. Supele pot să fie consumate în cantităţi nelimitate şi evită pe cât posibil tentaţiile.

Urmând această dietă în mod clar veţi putea ajunge la rezultatele dorite. Însă pe parcurs este nevoie de perseverenţă şi să nu renunţaţi la dieta indiană. Vă dorim succes şi de abia aşteptăm să împărtăşiţi cu noi succesul dumneavoastră.

(Visited 119 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107