Dieta fara carne

dieta fara carne

Dieta fără carne – slăbeşte fără probleme şi scapă de toxine

De-a lungul timpului am încercat foarte multe diete, am apelat chiar şi la ajutorul pastilelor de slăbit dar toate acestea fără nici un succes. Pot spune cu mâna pe inimă că am cheltuit sume considerabile de bani pe diverse metode care m-au lăsat doar cu promisiunea amară că voi scăpa de kilogramele în plus. Aşa şi era. Dar nu după multă vreme kilogramele în plus au început să revină una câte una.

Într-o zi o prietenă mi-a recomandat să încerc dieta fără carne şi într-adevăr se vedeau rezultatele pe ea dar nu credeam că mi se va potrivi şi mie. Mi-am zis că pentru o vreme pot renuţa la carne şi, ca să vezi, chiar asta era problema care îmi ţinea mie progresul pe loc. Carnea.

Prin intermediul acestei diete nu numai că am reuşit într-un interval de 25 de zile să slăbesc dar astăzi observ că se şi menţine. Tot secretul la orice dietă pe care o ţii este să faci şi mişcare, astfel organismul rămâne în formă dar se şi elimină sedentarismul din calcul.

 

Iată care sunt regulile pentru a urma dieta fără carne

Conform specialiştilor este una dintre cele mai echilibrate diete în materie de nutrienţi şi o dată ce veţi încerca dieta fără carne nici nu veţi simţi lipsa acestui aliment de origine animala. Acum nu trebuie să vă gândiţi la toate acele mâncăruri delicioase pe care le rataţi, în special tradiţionalul grătar din timpul verii. Nu vă faceţi probleme, o să revină acele vremuri dar cu o schimbare majoră la voi. Ca o regulă generală, în ceea ce priveşte dieta fără carne este ca înainte de a consuma orice aliment din cele prescrise să vă gândiţi dacă vă este foame sau nu. Dacă nu atunci puteţi renunţa cu uşurinţă la o masă sau gustare dar sub nici o formă acesta nu trebuie să fie micul dejun. Conform unor studii elaborate de cercetători, renunţarea la micul dejun are efectele cele mai nocive asupra sănătăţii.

De asemenea, în momentul în care urmaţi dieta fără carne nu puteţi cumula masa pierdută cu cea pe care trebuie să o luaţi. Aşa cum nici alimentele de la o masă nu pot fi înlocuite cu cele de la altă masă, deci componenta alimentară a micului dejun nu este interschimbabilă cu cea a cinei sau a prânzului chiar dacă numărul de calorii este acelaşi pe parcursul unei zile.

 

Acum pot cu siguranţă să port orice vreau eu!

Nu este o dietă foarte greu de ţinut, singurul lucru care contează cu adevărat este să ţineţi cont de regulile pe care le presupune şi o dată ce aţi ajuns să vă obişnuiţi cu ritmul pe care îl are această dietă aţi scăpat de orice probleme.

Nimic nu este imposibil atunci când vrei ceva cu adevărat. Aşa am ajuns să scap de kilogramele în plus urmând dieta fără carne iar acum de fiecare dată când merg într-un magazin nu mai îmi este teamă că vânzătoarea îmi va spune ,,îmi pare rău dar nu avem o mărime mai mare”.

Aşadar nu trebuie decât să încercaţi şi voi această dietă şi să îmi spuneţi la ce rezultate aţi ajuns.

(Visited 61 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107