Dieta disociata

dieta disociata

Metoda 3 3 3 şi aţi scăpat de coşmarul kilogramelor în plus

Dacă aţi decis că este timpul ca acele kilograme enervante în plus care vă fac să simţiţi dezamăgire ori de câte ori mergeţi într-un magazin să vă cumpăraţi haine atunci trebuie să vă felicităm. Acum, tot ce trebuie să faceţi este să identificaţi care dietă vi se potriveşte. De această dată vă recomandăm dieta disociată. Această dietă a devenit faimoasă tocmai prin faptul că nu presupune să vă înfometaţi şi nici să privaţi organismul de nutrienţii esenţiali pentru a avea energia şi vitalitatea necesare pentru a întreprinde orice activitate pe care o aveţi pe parcursul unei zile.

 

Recomandări privind urmarea dietei disociate

Dieta disociată presupune să ţineţi comt de un lucru: să consumaţi alimente în cantitatea dorită cu condiţia să nu le amestecaţi. Iată, aşadar, o dietă uşor de respectat în urma căruia dacă este să o ţineţi chiar şi o săptămână veţi reuşi să slăbiţi 5 kg. Dar, cu siguranţă pentru a obţine rezultate în care silueta dumneavoastră să arate perfect va fi necesar să o ţineţi câteva luni.

Regulile, în cazul în care urmaţi o dietă disociată, nu sunt drastice aşa cum se întâmplă în cazul altor tipuri. Atata timp cat tineti cont ca glucidele sa nu fie consumate împreună cu proteinele sau cu fructele acide. De asemenea, mesele trebuie consumate cel putin o data la 4 ore pentru a-i oferi răgaz organismului să işi facă loc în organism. Totuşi trebuie să aveţi grijă să nu consumaţi o cantitate ridicată de alimente şi să renunţaţi pe cât posibil la grăsimi şi prăjeli.

 

Ce presupune metoda 3 3 3?

Pe decursul acestei diete disociate veţi avea posibilitatea de a consuma o varietate largă de alimente cum ar fi carne slabă, legume, lactate, fructe proaspete, oua fierte si peste.

Una dintre cele mai eficiente subcategorii ale acestui tip de dietă este dieta disociată 3 3 3 şi durează numai 9 zile, timp în care puteţi slăbi până la 15 kg. Aşadar iată reţeta:

  • În primele 3 zile consumaţi numai fructe si legume
  • În următoarele 3 zile lactate
  • Şi, în ultimele zile carne

Dar, dacă doriţi să ţineţi dieta disociată pe o perioadă mai lungă de timp trebuie să ţineţi cont de regulile de bază pe care le presupune  şi să nu amestecaţi alimentele între ele. Încercaţi pe cât posibil să faceţi cât mai multă mişscare întrucât vă va ajuta să vă menţineţi echilibrul în organism şi, desigur, să slăbiţi într-un mod frumos.

 

O şansă pe care multe diete nu le pot oferi

dieta disociata

Aceasta este una dintre dietele cu cele mai mari şanse de reuşită întrucât multe persoane care au încercat dieta disociată au reuşit să ajungă mult mai uşor la rezultate. Aşadar procesul de slăbire nu trebuie să fie unul anevoios care să impună reguli foarte stricte de alimentaţie sau să fie controversate din punct de vedere al nutrienţilor pe care le conţine.

Prin dieta disociată acea rochie sau pereche de pantaloni la care tânjiţi deja de ceva vreme poate să vă vină doar prin a urma câteva recomandări simple, uşor de respectat dar şi eficiente în procesul de slăbire. Ca o recomandare în plus, nu uitaţi de consumul de apă. Cel puţin 2 litri pe zi. Astfel veţi reuşi să ajungeţi mult mai uşor la rezultate dar şi să vă menţineţi organismul hidratat.

(Visited 84 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107