Dieta disociată de 9 zile

dieta-disociataDietele disociate sunt diete care dau rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Totuși, ele sunt periculoase pentru sănătate și în mod normal ar trebui urmate doar de persoane sănătoase și eventual după sfatul unui medic nutriționist.

dieta-disociata

 Vă prezentăm în cele ce urmează o dietă disociată care se ține timp de nouă zile și cu ajutorul căreia puteți scăpa rapid de 3 până la 4 kilograme.

În primele trei zile se poate consuma numai carne și aici intră carnea pregătită la grătar sau carnea fiartă de pui, respectiv vită. Se evită carnea de porc. Puteți consuma în cantități mici și șuncă de Praga sau cremvurști din pui.

Următoarele trei zile veți consuma doar produse lactate, evident fără multe grăsimi. Puteți opta pentru iaurturi simple, lapte bătut, lapte degresat, brânză proaspătă de vacă.

Ultimele trei zile ale dietei de 9 zile sunt dedicate fructelor și legumelor. Acestea se consumă în stare proaspătă. Zilnic, pe parcursul dietei disociate, se beau cel puțin doi litri de apă, find exclus consumul de zahăr și alcool.

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107