Dieta daneza

dieta daneza

Dieta daneză – o dietă ce va topi kilogramele în plus în doi timpi şi trei mişcări

Datorită faptului că dieta daneză este una foarte strictă nici nu este de mirare că a ajuns să fie una dintre acele diete controversate. Tocmai din cauza faptului că într-un termen de 13 zile se pierd foarte multe kilograme şi funcţionează pe o limitare strictă a unor categorii de alimente a fost declarată ca fiind controversată. Dacă dieta daneză se întrerupe după 7 zile se poate relua după o perioadă de 6 luni iar dacă este dusă până la capăt atunci de abia peste un an este recomandat să mai urmaţi dieta.

Înainte de a urma dieta daneză este necesar să consultaţi şi opinia unui nutriţionist întrucât fiind vorba despre o dietă foarte săracă în nutrienţi este posibil să cauzeze anumite probleme. Din punct de vedere al rezultatelor este foarte eficientă dar tocmai pentru că este săracă în nutrienţi masa musculară va scădea şi în mod automat şi grăsimea.

 

Recomandări privind urmarea dietei daneze

Orice abatere atunci când urmaţi dieta daneză este strict interzisă întrucât nu va mai avea nici un efect şi va fi inutil să continuaţi. În decursul dietei de 13 zile este bine să evitaţi să ieşiţi la cine cu prietenii sau să aveţi musafiri întrucât din acel punct dieta nu va mai avea rezultate. Nu este permis pe decursul acestei diete să înlocuiţi anumite alimente cum ar fi de exemplu, cafeaua cu ceaiul.

În ceea ce priveşte alimentele consumate şi permise pe parcursul acestei diete, acestea trebuie să fie proaspete şi să nu conţină alimente interzise cum ar fi, de exemplu, să înlocuiţi iaurtul simplu cu cel cu fructe.

Pe parcursul întregii diete se va consuma multă apă şi trebuie să acordaţi o atenţie sporită asupra la ceea ce consumaţi întrucât în urma acestei diete va suferi un şoc şi organismul va încerca să lupte să recâştige ce a pierdut.

De asemenea, putem spune că este dieta ideală pentru persoanele care nu pot să îşi înceapă ziua altfel decât cu o cafea întrucât pe întreg parcursul dietei se va consuma cafea îndulcită cu un cubuleţ de zahăr.

 

Cum să reuşiţi să ţineţi dieta daneză?

dieta daneza

Pentru reuşită trebuie să respectaţi toate cele 13 zile de dietă în conformitate cu reţeta pe care o presupune. Mai trebuie menţionat faptul că această dietă variază de la o persoană la alta în funcţie de organismul fiecăruia. Pentru a avea rezultate şi mai bune vă recomandăm plimbările în aer liber şi sportul.

Totuşi dieta daneză nu trebuie să vă sperie întrucât pe întreg parcursul perioadei trebuie să fiţi motivate de acea rochie sau pereche de pantaloni superbi pe care aţi vrut să îi cumpăraţi dar din cauza kilogramelor în plus nu ar fi fost potrivite. Darş desigur, nu excludem nici alte tipuri de motivare.

 

Nu uitaţi de consumul de apă şi reuşita va fi sigură

În urma unei diete organismul se va simţi mult mai eliberat şi mult mai bine. Este recomandat ca din când în când să îi mai acordăm organismului nostru un moment în care să ,,îşi tragă sufletul”. Cât despre senzaţia de foame care sigur o să persiste pe întreaga perioadă a dietei, poate să fie păcălită prin a consuma apă, minim 2 litri pe zi. Tocmai această senzaţie de foame este responsabilă pentru eşecul dietei dar dacă vă veţi menţine ambiţia şi motivaţia atunci cu siguranţă veţi reuşi să ţineţi dieta daneză.

(Visited 64 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107