Dieta alcalina

Dieta alcalină – secretul prin care mănânci cât vrei fără să te îngraşi

O nouă dietă şi-a câştigat aprecierea şi succesul în rândul vedetelor care se bazează pe cartea de reţete a unui chef britanic. Este vorba despre dieta alcalină ce şi-a câştigat popularitatea în special în rândul vedetelor de peste ocean. În special pentru cei care se consideră gurmanzi convinşi aceasta este o reţetă de slăbit garantată care nu numai că va scădea din kilogramele în plus dar va şi schimba stilul alimentar pe care îl aveţi.

Am discutat cu un grup de medici din România şi am aflat la ce concluzie au ajuns aceştia şi dacă toate articolele, recenziile, opiniile şi reclama se situează cel puţin aproape de adevăr.

 

Ce presupune dieta alcalină?

Aceştia au menţionat că fiind vorba despre o dietă foarte strictă este recomandat ca înainte să o începeţi adresaţi-vă unui medic nutriţionist. Practic în decursul întregii perioade în care se ţine o astfel de dietă alcalină 75% dintre alimentele consumate sunt puternic alcalinizate iar restul de 25% se compun din alimente tolerate. Atenţie, însă! Alimentele utilizate pentru dieta alcalină nu au neapărat un pH alcalin, ceea ce contează defapt este ca o dată ajunsă în organism să creeze o reacţie alcalină.

Alături de consumul unor alimente atent selecţionate este recomandat ca pe întreaga perioadă în care urmaţi dieta alcalină să faceţi exerciţii fizice pentru a putea ajunge la rezultatele dorite într-un mod mult mai uşor.

Dieta alcalină este una dintre cele mai eficiente terapii contra unui număr impresionant de boli şi afecţiuni. Puteţi avea încredere în această dietă întrucât, conform specialiştilor este una cae reuşeşte să lupte eficient împotriva kilogramelor în plus dar să şi ajute la reglarea regimului alimentar. În ziua de astăzi mesele neregulate, dietele după reţete care pot pune sănătatea în pericol cu uşurinţă, dar şi mulţi factori de acest tip care duc la obezitate şi alte probleme de sănătate asociate.

 

Recomandări din partea specialiştilor

Dar suntem siguri că vă aflaţi pe această pagină să aflaţi ce trebuie să faceţi pentru a slăbi eficient cu ajutorul acestei diete. În primul rând trebuie să eliminaţi din alimentaţie sucurile dulci din comerţ şi mai ales dulciurile. Dacă urmaţi dieta alcalină conform specificaţiilor pe care le presupune atunci cu siguranţă veţi reuşi să ajungeţi la rezultatele pe care le aşteptaţi.dieta alcalina2

Practic în decursul acestei perioade trebuie să vă rezumaţi mai mult la sucuri naturale şi apă. O să vedeţi că vor avea un efect minunat asupra sănătăţii voastre şi în acelaşi timp veţi reuşi să vă reglaţi alimentaţia.

Medicii văd această dietă ca pe un izvor de sănătate şi recomandă ca cel puţin o dată în viaţă să încercaţi să urmaţi un regim alimentar, astfel organismul va avea un moment de pauză de la atâtea mâncăruri nesănătoase.

Dieta alcalină este, aşadar, o modalitate foarte bună de a scăpa de kilogramele în plus. Nu are rezultate imediate întrucât este concepută astfel încât dacă se urmează un plan bine stabilit în câteva săptămâni se obţin şi rezultatele pe care le aşteptaţi. Pentru a urma dieta alcalină nu trebuie decât să urmaţi cu atenţie indicaţiile şi să vă documentaţi cât mai bine.

(Visited 50 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107