Deliciile lunii noiembrie puse în farfurie
Luna noiembrie este ultima lună din această toamnăși e o lună în care fiecare dintre noi trebuie să își aplece atenția asupra rezervelor de vitamineși minerale pentru sezonul rece care ne bate iată în poartă.
Ne-am bucuratîn septembrie și în prima parte a lunii octombrie de o explozie de culoare în piețe, de fructeși legume din belșug.
Iată că luna aceasta trebuie să profităm de tot ceea ce găsim pe tarabe, legumeși fructe autohtone, pentru a ne pregăti corpul de frigul are vine.

Luna noiembrie este ultima lun? din aceast? toamn??i e o lun? în care fiecare dintre noi trebuie s? î?i aplece aten?ia asupra rezervelor de vitamine?i minerale pentru sezonul rece care ne bate iat? în poart?.
Ne-am bucuratîn septembrie ?i în prima parte a lunii octombrie de o explozie de culoare în pie?e, de fructe?i legume din bel?ug.
Iat? c? luna aceasta trebuie s? profit?m de tot ceea ce g?sim pe tarabe, legume?i fructe autohtone, pentru a ne preg?ti corpul de frigul are vine.
Varz? ?i sfecl? ro?ie
Înainte de toate e bine de ?tiut c? varza are foarte pu?ine calorii, astfel c? e indicat a se consuma cât mai des cu putin??. Tot în acest sezon avem sfecla ro?ie al?turi. E o surs? excelent? de vitamine ?i minerale de care trebuie neap?rat
s? ?inem cont. Salata de sfecl? este ?i ea delicioas?.
Gustosul dovleac
O alt? legum? de sezon este ?elina, cu pu?ine calorii, care poate fi servit?în multe combina?ii, de la supe, salate sau piureuri. Nu putem trece mai departe f?r? a ne aminti de ciuperci, care sunt c?rnoase, aromate?i indicate mai ales în cazul vegetarienilor, fiind o surs? important? de proteine.
Asta cu pu?ine calorii.
S? nu uit?m nici de dovleac, care e indicat a se consumaîn cantit??i cât mai mari luna aceasta, op?iune care ne e recomandat? de speciali?ti ?i în ceea ce prive?te hreanul.