Decorațiuni de Crăciun făcute pentru casă

Decorațiuni de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun făcute pentru casă – proiecte în care poți să îi implici și pe cei mici

 

Pregătirile de sărbători sunt în toi și pentru acest lucru este momentul perfect pentru ca să âți arăți îndemânarea în diverse proiete de tipul ,,fă singur” sau Do It Yourself, cum se spune pe la străini. Multe dintre astfel de proiecte pot implica și prezența celor mici care se vor declara deosebit de încântați să vadă că o parte din munca lor este expusă în casă spre încântarea musafirilor.

Astfel, vă propunem să începeți cu un proiect de decorațiuni de Crăciun foarte ușoare și anume fulgi de zăpadă. Tot ce veți avea nevoie sunt câteva coli de hârtie albă sau colorată, după cum preferați, de o foarfecă și de multă imaginație. Împreună cu cei mici veți crea astfel niște fulgi de zăpadă perfecți pentru a decora ferestrele.

 

Idei de decorațiuni de Crăciun făcute ușor din câteva obiecte și multă imaginație

 

Mai țineți minte acele becuri de diverse forme și mărimi care nu le-ați mai aruncat niciodată? Ei bine, dacă vă doriți decorațiuni de Crăciun noi pentru brad dar nu aveți un buget prea consistent puteți să le vopsiți în diverse culori și să le decorați cu sclipici sau puteți pur și simplu desena modele pe ele împreună cu cei mici pentru a le da viață.

De asemenea, puteți să folosiți cutii de conserve pe care să le vopsiți sau să le înveliți în material cu motive de sărbători pentru a crea suporturi perfecte fie pentru decorarea mesei de Crăciun fie pentru a le utiliza să depozitați diverse lucruri din camera celor mici.

Rămășițele de role de la hârtia igienică pot deveni steluțe de zăpadă frumoase dacă le tăiați în bucățele mai mici și apoi le lipiți între ele astfel încât să formeze steluțe sau floricele cu ajutorul cărora să decorați casa.

Toată lumea are cel puțin un set de pahare în plus pe care nu le-a folosit de multă vreme. Acum este momentul să le scoateți la lumină și să vă puneți creativitatea în mișcare. Puteți fie să lipiți pe ele abțibilduri pe care le-ați printat în prealabil și i-ați încurajat pe cei mici să aleagă ei modelele. Sau dacă simțiți că aveți mai multă răbdare atunci puteți să pictați paharele. Cu siguranță acestea vor surprinde în mod plăcut pe cei care le vor utiliza și astfel veți utiliza lucrurile care doar au acumulat praf până acum.

 

Un aer magic va domni în casa ta și cei mici vor fi cei mai încântați

 

Pentru a da un aer magic acestor decorațiuni de Crăciun puteți să utilizați și ghirlande luminoase prin diferite puncte strategice cum ar fi de exemplu în jurul oglinzilor, a geamurilor sau pe rafturi.

Iată cât de simplu este să transformați câteva obiecte vechi în ceva cu totul nou și să le utilizați pentru a vă încânta privirea pe timpul sărbătorilor. Pentru mai multe idei nu trebuie decât să vă puneți imaginația în funcțiune și să creați decorațiuni de Crăciun deosebite. Cei mici vor fi cei mai încântați să vă ajute și vor fi bucuroși să deseneze pe obiecte diverse. Cu astfel de decorațiuni de Crăciun deosebite casa voastră va arăta perfect de parcă ar fi decupat din revistele de specialitate.

 

(Visited 129 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107