De ce vor femeile sa slabeasca

De ce vor femeile sa slabeasca

Suntem din ce în ce mai preocupate de aspectul nostru fizic şi chiar tindem uneori să exagerăm cu criticile. Deseori suntem atât de nemulţumite de aspectul nostru fizic şi ne dorim să atingem perfecţiunea indiferent de preţul pe care trebuie să îl plătim. 8 din 10 femei sunt nemulţumite de aspectul lor fizic atunci când se uită în oglindă şi multe dintre noi suntem în stare să vedem o imagine distorsionată. Şi atunci, nu rămâne altceva de făcut decât să urmăm o dietă şi să sperăm că îşi va face efectul şi că vom avea parte de un corp perfect aşa cum am visat.

 

Recomandări pentru momentul în care am decis să urmăm o dietă

Dar atunci când urmăm o dietă este foarte important să nu ne lăsăm influenţate de rezultatele miraculoase ale unor cure care să ne aducă cât mai aproape de rezultatele pe care le aşteptăm. Trebuie să se acorde o mare atenţie la tipul de dietă care urmează să fie utilizată. Dacă suferiţi de anumite afecţiuni sau dacă urmaţi un anumit tratament medicamentos, atunci cu siguranţă trebuie să urmaţi sfatul medicului sau cel puţin al unui nutriţionist.

Indiferent de tipul de dietă pe care îl urmaţi, vă recomandăm să o combinaţi cu exerciţii fizice dar să şi vă hidrataţi suficient.

 

Cum să îţi găseşti motivaţia pentru a urma o dietă?

De multe ori ne propunem să urmăm o dietă dar de fiecare dată ne lăsăm tentate de acele mâncăruri care ne fac sp spunem ,,de luni mă apuc de dietă”. Nu este o motivaţie foarte bună şi toate ştim că acea zi de luni nu va veni niciodată.

Aşadar noi vă vo oferi zece motive pentru care să vă menţineţi ambiţia de a urma o dietă: piesa vestimentară preferată care nu vă mai încape, fotografii mai vechi cu tine, apariţia în fotografiile de pe reţelele de socializare, o prietenă într-o formă fizică mai bună, o remarcă a partenerului, prietenele mai slabe care se simt grase, o prietenă care a pierdut mult în greutate şi este sănătoasă, hainele primite cadou care sunt prea mici, o remarcă a unei prietene sau conştientizarea faptului că a venit momentul să scăpaţi de surplusul de greutate.

Acestea sunt suficiente motive pentru care să rămâneţi motivate pe întreg parcursul dietei. Noi femeile de multe ori, în special atunci când apărem în poze de grup şi constatăm că noi suntem defapt acea femeie grasă care strică întreaga poză, devenim mult mai motivate atunci când vedem că frustrarea îşi face loc cu uşurinţă în viaţa noastră.

Urmând o dietă care se potriveşte organismului şi care nu îl distruge, este calea cea mai bună către obţinerea rezultatelor pe care le aşteptăm dar şi un mod de a menţine noua greutate dobândită.
Aşadar, nu vă lăsaţi niciodată demoralizate şi nici nu renunţaţi la ideea de a urma o dietă iar combinându-le cu exerciţii fizice veţi reuşi să ajungeţi la greutatea ideală la care aţi visat întotdeauna. De asemenea, vă recomandăm să nu credeţi în diete miraculoase care vă scapă de kilogramele în plus în numai câteva zile întrucât acestea au efect doar pe termen scurt iar după câteva zile toate acele kilograme iniţiale vor reveni iar corpul dacă este înfometat va avea tendinţa de a recâştiga greutatea şi chiar cu mult mai multe kilograme.

(Visited 110 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107