Haine copii pentru iarnă

haine copii pentru iarnă

haine copii pentru iarnă – Cum trebuie să îmbrăcăm copii în sezonul rece?

 

 

O dată cu căderea primilor fulgi de zăpadă cu siguranță cei mici vor fi cei mai încântați pentru că sigur vor dori să construiască un om de zăpadă sau să meargă la săniuș. Atunci este momentul în care dacă v-ați pregătit temeinic, atunci cu siguranță veți putea să pregătiți haine copii pentru iarnă corespunzătoare. Garderoba celor mici este mult mai complexă decât cea a unui adult pentru că și necesitățile lor sunt pe măsură. Practic când vorbim despre haine copii pentru iarnă este esențial ca vestimentația lor să conțină pantaloni groși, o geacă călduroasă, fulare, mănuși, căciuli și multe altele.

 

Reguli privind modul în care trebuie să îmbraci copilul

 

Înainte de a îmbrăca copilul pentru a ieși afară nu trebuie să uitați să verificați care este starea vremii. De asemenea este bine să nu îmbrăcați copilul nici foarte gros întrucât vestimentația trebuie să îi faciliteze și mobilitatea.

Există o serie de reguli atunci când alegeți haine copii pentru iarnă care sunt aplicabile indiferent de temperatura de afară. Lenjeria și al doilea strat de haine trebuie să fie doar din materiale naturale pentru a permite oxigenului să circule și totodată să faciliteze absorbția apei protejând copilul de îngheț, iritarea pielii sau supraîncălzirii. Pentru evitarea apariției alergiilor este recomandat să alegeți lenjerie de corp cât mai puțin colorată.

Pe părțile acestor haine copii pentru iarnă care au contact direct cu pielea nu trebuie să existe cusături aspre, butoane, elastic îngust și strâns și alte astfel de elemente. Vor crea mai mult disconfort iar copilul riscă să dezvolte pe suprafața pielii chiar răni datorită faptului că sunt destul de fragili.

De asemenea, aceste haine copii pentru iarnă trebuie să protejeze copilul de hipotermie. Proporțiile unui copil față de cel al unui adult se deosebesc foarte mult și trebuie să țineți cont de acest aspect în momentul în care îl îmbrăcați pe cel mic. Sunt mai vulnerabili la frig iar imaturitatea centrelor de termoreglare poate scădea foarte repede mai ales pe vânt sau curent. Tocmai de aceea sunt și mai predispuși la răceli.

 

Recomandări pentru a ști cum să faci față unui sezon rece

 

Aceste haine copii pentru iarnă trebuie alese cu grijă, respectând regulile de mai sus întrucât numai așa vă veți asigura că micuțul va fi suficient de protejat încât să puteți să îl plimbați chiar și la temperaturi negative. De asemenea, nu trebuie să uitați că cele mai protejate părți ale corpului trebuie să fie extremitățile (mâini, picioare, cap). Alegeți fulare și căciuli călduroase, șosete mai groase și încălțăminte adecvată pentru sezonul rece dar și mănuși.

De asemenea, nu trebuie să uitați că atunci când porniți la cumpărături de haine copii pentru iarnă să  vă asigurați că ceea ce cumpărați este de calitate și special conceput pentru cei mici. Pentru a ști dacă sunt de calitate nu uitați să verificați cu atenție eticheta pentru că vă poate oferi informații mai prețioase decât întreaga lor descriere de pe internet. Și nu uitați că pe timpul iernii, cei mici trebuie îmbrăcați corespunzător dar nici prea gros pentru că astfel riscați ca cel mic să răcească.

 

(Visited 188 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107