Cum să porți rochiile tricotate

     Chiar dacă crezi că rochia nu este un accesoriu tocmai potrivit pentru o toamnă târzie, ei bine află că nu este așa. Iată câteva argumente care te vor pune pe gânduri. Încă se poartă și anul acesta rochiile tricotate sau puloverele lungi pe post de rochie.

 

 Accesoriile și încălțămintea pot crea stiluri diferite

Cum să porți rochiile tricotate

    Cum să porți rochiile tricotate

Chiar dacă crezi că rochia nu este un accesoriu tocmai potrivit pentru o toamnă târzie, ei bine află că nu este aşa.

Iată câteva argumente care te vor pune pe gânduri. Încă se poartă şi anul acesta rochiile tricotate sau puloverele lungi pe post de rochie.

 

 Accesoriile şi încălţămintea pot crea stiluri diferite

 

Cum să porți rochiile tricotate  – Rochiile tricotate merg foarte bine cu cizme 3/4 sau lungi pân? peste genunchi.

O altă combinaţie reuşită este cea cu cizmele Ugg .

O altă asociere care te va face unică este cea dintre rochia tricotată şi un cojocel cu blăniţă. Optaţi pentru unul scut. În acest caz o cureluţă subţire va fi de ajuns pe lângă o pereche de cizme cu toc înalt. O pereche de jambiere şi nişte ghete joase sau botine cu o rochie tricotată sunt cum nu se poate mai potrivite pentru cele mai tinere dintre noi.

În acest caz nu exagera cu accesoriile pentru a nu încărca prea mult ţinuta. Axează-te pe culori în ton cu cromatica frunzelor de afară, mai ales că anul acesta se poată maroniu până la ruginiu.

Nişte dresuri mate în culori contrastante cu rochia (preferabil cât mai groşi 50, 80 den) vor fi perfecte. Pe deasupra poţi purta o Jacheta de biker şi vei obţine un look tineresc şi proaspăt. Însă rochia tricotată poate fi purtată şi cu o pelerină sau un poncho etno, conferindu-ţi în acest fel un aer de originalitate care te va scoate în evidenţă.

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107