Învață în câteva momente cum să porți botine primăvară cu diverse tipuri de pantaloni

botine primăvară

Cum se apropie primăvara cu pași repezi, este esențial ca orice femeie să cunoască trend-urile din timp. Modelele de botine primăvară sunt absolut deosebite. Și pentru a le putea purta așa cum trebuie în combinație cu pantaloni sau fuste învățați de la experți câteva trucuri. Este foarte important să alegeți combinația potrivită pentru a vă simți pline de încredere pe parcursul unei întregi zile. Așadar iată câteva sugestii despre cum să purtați diferite tipuri de pantaloni cu botine primăvară.

Botine primăvară cu pantaloni cu glezna la vedere

Cele care poartă o astfel de combinație pot să se bucure de foarte multe avantaje. Se evidențiază modelul de încălțăminte și alungesc și subțiază piciorul mai ales dacă au și puțin toc. Cele două elemente se pot combina cu o cămașă și un palton. Astfel efectul va fi unul deosebit.

Botine cu pantaloni asortați

În general o astfel de combinație este evitată deoarece sunt mari șanse ca una dintre cele două elemente să fie neobservată. Totuși, dacă știți cum să procedați atunci sunt mari șanse să deveniți una dintre modelele deosebite care să atragă atenția indiferent unde s-ar afla. De exemplu, o ținută all white poate să arate perfect dacă se ține cont de regulile purtării unei astfel de ținute.

B0tine cu pantaloni evazați

Modelele de pantaloni evazați se poartă din nou și botinele sunt preferatele sezonului. Așadar, dacă le purtați cu siguranță nu veți da greș. Alături de un sacou și de un palton lejer veți reuși să obțineți o ținută deosebită dar și una comodă. Mai ales dacă aveți un program încărcat vă veți simți foarte bine și comod.

Botine din lac cu pantaloni din piele

Pantalonii din piele au fost și vor rămâne întotdeauna o piesă vestimentară nonconformistă. Pentru o ieșire în oraș puteți purta o pereche de botine primăvară împreună cu niște pantaloni din piele și un pulover drăguț. Această combinație în mod sigur va atrage privirile. Chiar și dacă aveți pe agendă un eveniment unde se pretează un eveniment casual veți putea purta această ținută.

Acestea reprezintă doar câteva sugestii însă puteți să purtați botine primăvară chiar și cu fuste sau rochii. Efectul va fi unul deosebit și veți putea să vă simțiți comod pe întreg parcursul zilei. Anul acesta în mod clar este vorba despre a pune un accent mai mare pe confortul personal. Desigur, este alegerea dumneavoastră cum veți purta aceste botine. Însă, este cert că nu trebuie să vă lipsească din garderobă.

Oricum, pentru a putea crea ținute desăvârșite există și o serie de piese vestimentare pe care nu trebuie să le purtați niciodată cu botine primăvară. Această listă include colanții, jachetele oversized matlasate, pantalonii de trening, fustele până la genunchi sau  haine în nuanțe neon. Evitând aceste piese vestimentare, oricât de mult vi-ar plăcea veți reuși să creați combinații de succes. De asemenea, privirile tuturor vor fi ațințite asupra dumneavoastră. Și acest lucru nu va fi pentru că purtați ceva ieșit din comun ci pentru gustul desăvârșit în modă pe care îl aveți.

Așadar, puteți porni la cumpărături cu cea mai mare încredere deoarece noul sezon promite a fi unul deosebit.

(Visited 85 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107