Cum sa iti aplici gene false

cum sa iti aplici gene false

Cum sa iti aplici gene false?

Aceste gene false au devenit un accesoriu obligatoriu dacă îţi doreşti o privire dramatică ce să atragă privirile. Dacă înainte erau considerate a fi extravagante şi teatrale acum au ajuns în topul tendinţelor în materie de frumuseţe.

Genele false au devenit un accesoriu obligatoriu pentru a avea un machiaj impecabil prin care să atrageţi privirile celor din jur. Design-ul lor a evoluat foarte mult, de aceea se găsesc într-o varietate de forme, dimensiuni şi culori. Deja, celebrităţile de la Hollywood folosesc acest truc atunci când doresc să impresioneze. Genele false tip bandă au rolul de a finaliza machiajul şi adaugă intensitate ochilor. Se potrivesc atât în machiajul de seară cât şi pentru cel de zi. În rândurile următoare am adunat câteva sfaturi de care să ţii cont atunci când doreşti să porţi gene false.

 

Cum să alegeţi ce gene false să porţi? – Cum sa iti aplici gene false

În primul rând trebuie să ţii cont de momentul zilei când porţi astfel de gene false. Seara poţi să alegi dintr-o varietate de modele: gene false groase sau negre tip fantezie, colorate, simple sau cu strasuri. Contează să se potrivească cu machiajul, vestimentaţia şi evenimentul la care participi.

În timpul zilei optează pentru unele simple, subţiri, pentru un aspect cât mai natural. De asemenea, machiajul trebuie să fie cât mai minim, în tonuri calde şi luminoase. Alege farduri mate, fara sidef. Nuanţele nude, pământii sau piersică pot completa foarte bine un machiaj de zi. Genele intensifică privirea şi conturează ochii în mod natural, aşadar nu este nevoie de un creion contur pentru ochi.

 

Cum să aplici gene false? – Cum sa iti aplici gene false

Genele false se aplică întotdeauna la sfârşitul machiajului. De aceea, dacă eşti începătoare la acest capitol, îţi recomandăm să exersezi înainte să le aplici. S-ar putea să nu reuşeşti din prima şi să compromiţi machiajul.

Alege modelul de gene potrivit şi adezivul cu ajutorul căruia să aplici aceste gene false. Pentru machiaj de zi aplică adeziv transparent iar pentru cel de noapte alege un adeziv de culoare neagră. Vei aplica mai uşor genele dacă o să trasezi un contur fin pe pleoapa superioară. Astfel vei obţine şi un aspect uniform.

Apoi aplică adezivul în mod egal pe lungimea bazei genelor insistând la capete. Capetele trebuie să fie foarte bine lipite deoarece sunt primele care se pot desprinde. Priveşte în jos şi aşează genele false peste linia genelor naturale cu ajutorul unei pensete. Fixează întâi mijlocul apoi insistă şi înspre capete. La final poţi să retuşezi aspectul cu un tuş negru. Eyelinerul va corecta defectele.

Iată, aşadar cât de simplu este să aplici gene false pentru a completa machiajul într-un mod deosebit fără să pară încărcat dar să şi ofere un aspect greu de egalat.

O dată cu trecerea timpului vei căpăta mai multă experienţă şi aceşti paşi prezentaţi vor deveni ca o a doua natură şi nici nu va dura aşa de mult.

Oricum, dacă nu îţi iese din prima, nu trebuie să te descurajezi. Până atunci îţi dorim succes şi dă frâu liber imaginaţiei şi fă din machiajul tău ceva de invidiat şi apreciat de cei din jur.

(Visited 250 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

0 thoughts on “Cum sa iti aplici gene false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107