Cum să arăţi senzaţional în costum de baie în doar câţiva paşi simpli?

Se apropie din nou acea perioada din an în care ai nevoie să arăţi cât mai bine. Vei începe cât de curând să colinzi magazinele pentru a putea găsi un costum de baie perfect pentru tine. Însă, înainte de a te apuca să cauţi pe net cum să slăbeşti câteva kilograme în trei zile, trebuie să ţii cont de faptul că există modele de costume de baie care să ascundă defectele pe care le ai.

Descoperă în aceste câteva rânduri cum poţi să te simţi senzaţional dar să şi arăţi bine, fără să fie necesar să apelezi la diete rapide care îţi pot pune în pericol sănătatea.

Desigur, nu toate dintre noi putem să rivalizăm cu un model de la Victoria’s Secret. Tocmai acesta este şi motivul principal pentru care trebuie să citeşti aceste câteva rânduri pentru a afla ce trebuie să faci. Trucurile pe care ţi le vom prezenta te vor face să fii cea mai fericită în ciuda acestor defecte care îţi umbresc viaţa.

Costum de baie pentru posteriorul plat

Nu eşti mulţumită de cum arată posteriorul tău? Visez cu ochii deschişi la un posterior mai generos aşa cum au femeile pe care le întâlneşti în jurul tău? Ei bine, ai putea să faci nişte exerciţii fizice. Însă, după o zi de muncă grea cine mai are energia necesară? Este mai uşor să găseşti un costum de baie care să mascheze acest defect. În acest caz ai nevoie de un costum de baie format din două piese. Acesta va crea mai mult volum şi, dacă mai are şi volănaşe la slip atunci cu atât mai bine. Efectul va fi unul garantat. Sau, poţi opta pentru un costum de baie care are un imprimeu captivant şi care acoperă tot posteriorul.

Costum de baie perfect pentru femeile cu sânii mici

Dacă nu ai bustul foarte generos atunci acest lucru nu înseamnă că nu mai pleci în vacanţe. Un costum de baie care să corecteze acest defect este ceea ce îţi trebuie. Mai concret spus, este nevoie să te concentrezi asupra modelului de sutien pe care îl alegi pentru costumul de baie. Cupele acestuia trebuie să aibă neapărat burete şi să ofere un efect de push-up. Un alt truc util este să atragi atenţia asupra şoldurilor.

Abdomen ,,pufos”? Nici o problemă!

Un abdomen care este gazda unor colăcei de toată frumuseţea nu mai prezintă un motiv de care să îţi fie jenă la plajă. Cea mai bună soluţie este să alegi un costum de baie întreg care îţi acoperă şoldurile dar pune în valoare alte părţi ale corpului. Deşi costumele de baie întregi sunt în tendinţe anul acesta nu te vor ajuta să te bronzezi uniform. Drept urmare ai la dispoziţie două modele: costumele de baie retro sau tankini care este compus din maieu şi slipi.

Costum de baie pentru femeile cu sânii lăsaţi

Sânii lăsaţi nu sunt sexy mai ales atunci când te afli la plajă. Şi, tocmai de aceea să găseşti costumul de baie potrivit, de multe ori parcă te face să vrei să renunţi. Însă, nu este cazul să renunţi şi la concediu numai pentru atâta lucru. Tot ce ai nevoie este să ai un sutien care oferă sânilor o susţinere cât mai bună. Aşadar este necesar să alegi un costum de baie care are un sutien întărit sub sâni prevăzut cu bretele groase.  Şi, pentru a crea un efect atrăgător îţi recomandăm să optezi pentru un slip cu detalii atrăgătoare în zona şoldurilor.

Un costum de baie potrivit chiar şi dacă ai celulită

Este un fapt dovedit. Celulita nu iartă pe nimeni şi cu atât mai puţin pe tine. La unele femei celulita este mai vizibilă, la altele mai puţin. Pentru a ascunde acest mic inconvenient, îţi recomandăm să porţi un costum de baie care are slip de tip pantaloni scurţi care îţi va acoperi posteriorul şi şoldurile.

Acum că ştii ce să porţi suntem siguri că de abia aştepţi să porneşti la cumpărături.

(Visited 176 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107