Cum negociem un salariu mai mare

      Te-ai angajat de curând și consideri că salariul pe care îl primești este prea mică. Nicio problemă! Noi îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți asiguri un salariu de pornire în cadrul unei companii.

Deși banii nu sunt cei mai importanți când vine vorba de un nou job, pregătirea pentru discuția si negocierea salariului este un pas semnificativ, pentru tine ca angajat.De aceea, trebuie să fii foarte bine informat, să știi exact cât valorezi. Trebuie să fii conștinet de calitățile tale, educația ți abilitățile pe care le deții și care îți pot folosi pe noua poziție.
În ceea ce privește discuția despre salariu, pe cât posibil încearcă să o amâni. Dacă vei cere un anumit salariu prea devreme, riști să fii descalificat, pentru că acesta este prea mare, iar dacă vei cere prea puțin, atunci poți să fii catalogat drept subcalificat.

Nu te teme să negociezi

loc de munca


Atâta timp cât ești politicos, nu ai nimic de pierdut cerând firmei un pachet salarial cât mai apropiat de cel dorit de tine.În cazul unui candidat excepțional, angajatorul va dori
cu siguranță să beneficieze de pe urma cunoștințelor și experienței sale și există toate șansele ca managerul să urce oferta cu câteva procente semnificative. Dacă totuși nu reușești să obții un salariu mai mare, te poți concentra asupra altor aspecte, precum concediul sau avantajele materiale.
Totuși, pe parcursul negocierilor este esențial să știi când să te oprești. Să ai în vedere că nu este bine să pierzi bunăvoința angajatorului, prelungind inutil negocierea salariului.

(Visited 38 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107