Cum ne pregatim parul pentru concediu?

hairtrend.Pentru multe dintre cititoarele noastre se apropie mult asteptatul concediu, iar unele dintre ele vor pleca la mare. Iata cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le urmati. Pentru ca parul sa arate frumos si in vacanta, va sugerez ca inainte de plecare sa folositi o masca puternic hidratanta, adecvata tipului de par pe care il aveti. Aceasta va va proteja parul pentru perioada in care veti fi plecata. Adoptati o tunsoare lejera care sa fie cat mai usor de aranjat si care sa arate cat mai natural. Va sugerez ca parul sa fie acoperit pe cat posibil cu o palarie, sapca sau un batic atunci cand va expuneti la soare. Este cunoscut ca razele solare deshidrateaza, decoloreaza si usuca firul de par. Puteti folosi lotiuni, tratamente care contin filtru UV pentru par. In aceasta perioada, cei mai mari dusmani ai parului sunt apa sarata si apa cu clor din piscine. De aceea nu uitati sa clatiti parul cu apa curata de fiecare data. Produsele pe care le folositi ar trebui sa fie cat mai organice si sa nu contina chimicale daunatoare. Renunta la produsele de uscare electrice.

hairtrend.

hairtrend.

Pentru multe dintre cititoarele noastre se apropie mult asteptatul concediu, iar unele dintre ele vor pleca la mare. Iata cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le urmati. Pentru ca parul sa arate frumos si in vacanta, va sugerez ca inainte de plecare sa folositi o masca puternic hidratanta, adecvata tipului de par pe care il aveti. Aceasta va va proteja parul pentru perioada in care veti fi plecata. Adoptati o tunsoare lejera care sa fie cat mai usor de aranjat si care sa arate cat mai natural. Va sugerez ca parul sa fie acoperit pe cat posibil cu o palarie, sapca sau un batic atunci cand va expuneti la soare. Este cunoscut ca razele solare deshidrateaza, decoloreaza si usuca firul de par. Puteti folosi lotiuni, tratamente care contin filtru UV pentru par. In aceasta perioada, cei mai mari dusmani ai parului sunt apa sarata si apa cu clor din piscine. De aceea nu uitati sa clatiti parul cu apa curata de fiecare data. Produsele pe care le folositi ar trebui sa fie cat mai organice si sa nu contina chimicale daunatoare. Renunta la produsele de uscare electrice.

Poti incerca o coafare naturala prin impletirea parului cat este ud. O sa obtineti onduleuri foarte dragalase. Folositi in perioada verii produse de finisaj (gen spuma, gel) usoare, care sa nu incarce firul de par. Un par sanatos si frumos este mentinut si cu ajutorul alimentatiei. Nu uitati sa beti multa apa, fructele de sezon – pepene, piersici, caise, struguri – sunt minunate, iar alimentele trebuie sa fie bogate in vitamina A si fier.

(Visited 75 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107