Cum ne ajuta acidul hialuronic

cum ne ajuta acidul hialuronic

Ce este și cum ne ajută acidul hialuronic?

În ziua de astăzi a-ți păstra frumusețea și a te menține mereu tânără a devenit o modă. Cu toate că de la o anumită vârstă acidul hialuronic, cel responsabil pentru a ne păstra mereu tinere și proaspete, încetează a mai fi produs de organismul nostru așa cum obișnuia. Acest acid hialuronic se găsește în special în piele și cartilaje și este responsabil pentru hidratarea pielii.

O utilizare foarte comună a acidului hialuronic sunt cremele antirid care ajută la menținerea unui ten mai proaspăt și mai îmbunătățit. Acidul hialuronic pe care îl conțin aceste creme are proprietatea de a reține apa la suprafața pielii iar acest lucru semnifică faptul că apa este reținută pe suprafața pielii și astfel tenul este hidratat și se menține elasticitatea pielii.

În momentul în care achiziționați o cremă antirid nu uitați să verificați pe eticheta cu ingredientele dacă conține și acid hialuronic.

 

Rolul şi acţiunea acidului hialuroniccum ne ajuta acidul hialuronic

Cu siguranță utilizând aceste creme antirid nu veți întineri brusc dar tenul va avea o suplețe și o elasticitate mult mai bune, va fi hidratat și în mod vizibil veți arăta mai bine.

Pentru ca acest acid hialuronic pentru a avea un efect mai rapid ca să zicem așa, se folosește și sub formă de injectare. Cu toate că este o modalitate foarte criticată la ora actuală pentru mărirea buzelor, această substanță nu este deloc periculoasă, îndepărtează ridurile, corectează cearcănele și vindecă cicatricile. Așadar rolul este acela de a ne scăpa de imperfecțiunile care dau bătăi de cap în fiecare dimineață. În momentul în care acidul hialuronic este injectat în piele acesta acționează asupra părții vătămate atrăgând moleculele de apă și hidratează pielea. Acest tratament cu acid hialuronic nu are, din păcate efecte temporare fiind necesare intervenții o dată la șase luni.

Injectat cu moderație acidul hialuronic poate să ofere buzelor subțiri mai mult volum și datorită faptului că această intervenție nu este una dureroasă și este similară cu aceeași senzație pe care o oferă o anestezie dentară și nu necesită spitalizare. Efectul tratamentului cu acid hialuronic dureză în medie 6 – 12 luni, după aceea fiind necesară o intervenție nouă.

 

Efectele acidului hialuronic

Dacă sunteți o persoană ce are un stil de viață activ și vă luptați cu cearcănele puteți opta pentru injecții cu acid hialuronic. Întreaga operațiune durează numai 20 de minute iar efectele sunt vizibile imediat. Un efect advers al injectării cu acid hialuronic este acela că pot apărea vânătăi dar într-o zi sau două acestea dispar.

Totuși medicii recomandă ca aceste intervenții să se realizeze moderat în funcție de recomandările lor. Cu toate că acidul hialuronic are efecte benefice asupra persoanei care îl utilizează totuși este bine să fiți cumpătați.

Tratamentele cu acid hialuronic nu au înregistrat cazuri de alergii decât foarte rar, așadar dacă nu sunteți siguri dacă sunteți toleranți la acidul hialuronic sau nu, este bine ca înainte să vă efectuați niște teste pentru a fi siguri că nu veți avea probleme.

Așadar pentru a ne menține veșnic frumoase este necesar din când în când să mai apelăm și la un mic ajutor din exterior pentru a conserva tinerețea și pentru a arăta bine în permanență.

(Visited 105 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107