Cuişoarele şi antioxidanţii naturali

  Cuişoarele au efecte minunate şi benefice pentru sănătatea noastră, iar specialiştii sunt de părere că ele ar putea înlocui cu mare succes antioxidanţii sintetici ce sunt utilizaţi pentru ca alimentele procesate să reziste.
  Un studiu recent scoate în evidenţă faptul că aceste minuni ale naturii, cuişoarele, conţin cei mai puternici antioxidanţi naturali. Gustul iute amărui al cuişoarelor contribuie la potolirea senzaţiei de sete.

 

Cui?oarele au efecte minunate ?i benefice pentru s?n?tatea noastr?, iar speciali?tii sunt de p?rere c? ele ar putea înlocui cu mare succes antioxidan?ii sintetici ce sunt utiliza?i pentru ca alimentele procesate s? reziste.

  Un studiu recent scoate în eviden?? faptul c? aceste minuni ale naturii, cui?oarele, con?in cei mai puternici antioxidan?i naturali. Gustul iute am?rui al cui?oarelor contribuie la potolirea senza?iei de sete.

  Acestea mai pot înlocui la g?tit sarea.
  Se pot l?uda cu propriet??i antiseptice ?i în acela?i timp reprezint? o surs? important? de fibre, vitamina C, calciu, magneziu sau mangan.
  Partea bun?, mai ales dac? avem probleme cu digestia, e c? ajut? în acest proces. Astfel, persoanele care au oscila?ii semnificative în greutate datorate unei digestii de proast? calitate, ar trebui s? î?i îndrepte aten?ia asupra propriet??ilor pe care cui?oarele le au la acest capitol.

(Visited 30 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.