Costume de baie pentru vara 2012

Deoarece moda se aplică oriunde te-ai afla, costumele de baie au suferit și ele unele ”modificări” în tendințele din anul acesta.

swimwear 2012

swimwear 2012

     Deoarece moda se aplică oriunde te-ai afla, costumele de baie au suferit și ele unele ”modificări”  în tendințele din anul acesta.

     Evoluția lor este una semnificativă în fiecare an iar acum cu siguranță sunt la modă culorile tari, materialele lucioase, imprimeurile și nu în ultimul rând modelele retro.

 

Modelele anului

Săptămâna modei a fost un șoc chiar și pentru fashionistele înrăite care nu au prevăzut un viitor așa de schimbător. În materie de costume de baie, în vogă sunt cele doar cu un număr, care se numără și printre preferințele marilor designeri. Stilul abordat de către creatorii de modă este un pic mai îndrăzneț de data aceasta, făcând ca plaja să devină un podium de modă îmbinat cu fel și fel de costume interesante cu tăieturi sau aplicații care unesc sutienul de slip. Modelele retro se țin
tare pe poziții încă de anul trecut iar singura schimbare suferită sunt culorile și imprimeurile.

Imprimeurile

Capitolul imprimeuri pare să fie preferat mai de toată lumea iar cele cu flori sunt în toi, în special când vine vorba de costum în două piese. Sezonul acesta, designerii au combinat în nenumărate variante imprimeuri care, păreau imposibil de pus unul lângă altul, însă abordarea drastică pe care au aplicat-o s-a sfârșit prin crearea unor noi trenduri și modele extravagante.

Culori

Când vine vorba de modă și de trenduri, culorile sunt cele care trebuie respectate cu strictețe dacă vrei să fii la zi cu evoluția modei și să nu riști să apari într-o culoare care nu este „la mod?”.
Următoarele culori sunt cele care domină sezonul:

***
Alb – albul este non-culoarea în top a acestei veri, urmată de negru și normal, și de combinația dintre cele două. Alb și negru pe costumele de baie denotă o eleganță clasică și într-adevăr bun gust.

                                       ***
Fuchsia – o culoare care emană mult sex-appel pe un corp deja bronzat.

***
Bleu-ciel este acea culoarea apei din piscină, un albastru mai deschis, dar totuși puternic ca nuanță.

***
Portocaliul de apus – față de portocaliul puternic din 2011, sezonul acesta este acaparat de nuanțe mai calde.

***
Albastru-cobalt sau mediteranean revine din nou în tendințe, pe ținutele puțin mai sumare.

(Visited 47 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107