Costume de baie la modă pentru vara anului 2018

Pentru o femeie nu este niciodată prea devreme să înceapă sesiunea de cumpărături pentru vară. Însă, înainte de a porni la drum nu uita să iei cu tine acest ghid pentru costume de baie la modă. Vei vedea că astfel va fi mai simplu să găseşti ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Aşadar, am întocmit o listă cu cele mai populare modele de costume de baie la modă în acest an astfel încât să poţi alege exact ceea ce ţi se potriveşte.

 

Costume de baie retro

Trebuie să recunoaştem că nu oricine poate să poarte un astfel de costum de baie şi în acelaşi timp să şi arate fabulos. Tipul de siluetă pentru care se potriveşte cel mai bine este cea slim. Altfel, un astfel de costum de baie mai mult va scoate în evidenţă defectele pe care le ai. Designerii adoră această piesă pentru vară şi recomandarea lor este să o porţi cu o rochiţă transparentă pentru un plus de efect.

 

Costum de baie întreg

Toate doamnele şi domnişoarele care doresc să aibă un look stilysh pe plajă pot opta pentru un costum de baie întreg. În acest an, modelele sunt inspirate parcă din filmele vechi, aşadar dacă vrei să atragi toate privirile admirative asortează costumul de baie cu o pălărie de rafie decorată cu flori aplicate. Ţinuta ta va semăna perfect cu cea etalată de Brigitte Bardot.

Costume de baie sport

Se pare că piesele vestimentare mai sporty sunt preferatele designerilor din ultima vreme întrucât nici o colecţie nu este lipsită de astfel de elemente. Aşadar, la mare căutare vor fi costumele de baie sport. Cele cu sutien tip bandă, cele întregi sau cele inspirate din costumele de surf sunt printre preferatele acestei veri.

 

 

Costume de baie stil iluzie optică

Nu sunt uitate nici femeile care au forme ale corpului puţin mai generoase. Astfel de costume de baie au darul de a modela corpul şi îl vor transforma cât ai clipi. Singurul inconvenient la un astfel de model este acela că nu te vei bronza uniform.

Modele de costume de baie în stil 80’s

Trucul cu costume de baie răscroite era folosit în mod excesiv în anii 1980 şi acest tip de modele au fost aduse din nou în lumină în acest an. Dacă vrei să pari mai înaltă, atunci acesta este modelul de costume de baie pe care trebuie să îl porţi în acest an în vacanţă.

Acum că ştii care sunt tendinţele nu îţi va fi greu să alegi ceea ce ţi se potriveşte. Aşadar, dacă vrei poţi să începi sesiunea de cumpărături chiar de pe acuma şi vei fi pregătită din timp de vară.

(Visited 234 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107