Costume de baie la moda in 2016

Femeile moderne știu întotdeauna ce vor și in special ce să aleaga pentru sezonul costumelor de baie. Deja marii designeri au început să lanseze noile colecții iar în ceea ce privește tendințele actuale am privit mai atent în culise și iată că am găsit și am reușit să listăm pentru voi moda pentru sezonul care bate deja la ușă.
Dacă înainte aceste costume de baie nu reprezentau altceva decât o modalitate de a ne acoperi la piscina sau la plajă, astăzi au devenit o adevărată operă de artă. Direct de pe podiumurile de modă au aterizat și în magazine dar, haideți să vedem ce se poartă cu adevărat în sezonul următor.

Costume de baie diferite sus și jos

Sutienul și bikini dacă sunt cel puțin în culori diferite atât pentru partea de sus cât și pentru parte de jos atunci cu siguranță vor atrage privirile pe plajă. Dar o astfel de combinație are și avantajele sale. În special pentru doamnele sau domnișoarele care au o formă a corpului neproporționată, acestea vor reuși să atragă atenția exact acolo unde trebuie mai mult. Chiar și dacă sunt din seturi diferite, acest aspect nu are o importanță prea mare. Cu atât mai mult, vor crea un efect deosebit și intersant. Totuși trebuie să țineți cont de culori, să se potrivească între ele.

Țesături

Pentru aceste costume de baie care se vor purta în 2016 designerii recomandă piele sau chiar texturi metalice. În plus, în ceea ce privește materialele utilizate acestea sunt ușoare și diafane, fără să existe practic nici o limită în acest sens.

Gama de culori

Pentru aceste costume de baie pentru anul 2016 gama de culori este și ea una destul de îndrăzneață. Pe podiumurile de modă au fost prezentate costume de baie în nuanțe de verde, vișiniu stins, coral, galben, portocaliu, bej, auriu, albastru sau turcoaz.
Nu vă rămâne altceva de făcut decât să alegeți culorile care vi se potrivesc și să profitați din plin de sezonul care tocmai urmează cu aceste noi costume de baie deosebit de îndrăznețe.

Imprimeuri

Nici imprimeurile nu au fost uitate întrucât în acest sezon care urmează au și ele un cuvânt greu de spus. La aceste costume de baie cu imprimeuri putem să le admirăm pe cele clasice, florale, imprimeuri animale, desene animate, geometrice sau militare complicate.
După cum se poate vedea, noul sezon de plajă oferă din nou o mulțime de emoții pozitive, diversitate și frumusețe sub forma acestor costume de baie. Această diversitate poate să îi ofere oricărei femei libertatea de a alege ceva care i se potrivește și să profite din plin de sezonul care urmează. Practic designerii s-au gândit la toate. Nu trebuie decât să alegeți modelul care vi se potrivește și să porniți la cumpărături pentru a prinde ofertele din magazine.
De asemenea, dacă le veți și accesoriza corespunzător veți reuși să obțineți un efect deosebit și veți putea atrage privirile pe plajă indiferent de tipul de siluetă pe care îl aveți.

(Visited 38 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.