Consumați pepene rosu

Pepene rosu

Încet încet pepenele roșu dispare de pe tarabe. Ar fi mare păcat ca acum, pe ultima sută de metri, să nu profităm de beneficiile acestui fruct.

Pepene rosu

Încet încet pepenele roșu dispare de pe tarabe. Ar fi mare păcat ca acum, pe ultima sută de metri, să nu profităm de beneficiile acestui fruct.
Pepenele roșu este consumat cu regularitate în lunile de vară, dar nu numai. Este recomandat a se consuma fie dimineața, pe stomacul gol, fie între mesele principale.
Puține calorii și multe vitaminemelon


Studiile în domeniu arată că printre cele mai recunoscute beneficii ale consumului de pepene roșu se numără protecția împotriva cancerului.
Pepenele are puține calorii, în schimb are multe vitamine. Două felii de pepene conțin doar 80 de calorii. În același timp, în cele două felii se găsește și 25% din necesarul de vitamina C și 20% din necesarul de vitamina A.
Ti pe post de mască pentru un ten strălucitor Tot consumând pepene roșu ne putem bucura de o piele mai fermă și în același timp strălucitoare. Așa că pepenele poate fi folosit și ca mască. În acest sens dintr-o lingură de suc de pepene și una de avocado pisat se face o mască pe care o aplicăm pe față pentru 20 de minute.
Energie
Pepenele roșu conține mai mult de 90% apă și ne ajută la detoxifierea organismului. Este așadar benefic pentru rinichi și recomandat pentru a scăpa de toxinele din corp. Ne hidratează foarte bine organismul și are un efect diuretic. Fiind bogat în vitaminele din compexul B, ne furnizează și porția necesară de energie.
T. V.

(Visited 106 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107