Colecția Tom Ford primăvară-vară 2011, dezvăluită pe parcursul a trei luni

tom-fordPrintr-o lovitură de maestru, designerul american s-a asigurat că prezentarea noii lui colecții va fi așteptată cu sufetul la gură.

Lansată cu ceva întârziere, în luna septembrie a anului trecut, colecția a rămas necunoscută până în urmă cu câteva săptămâni când, în sfârșit, a fost făcută publică.

”Minute-Mode” marchează întoarcerea creatorului la vestimentația feminină după o pauză de 6 ani.

tom-ford

 Conform Huffington Post, colecția a fost prezentată în incinta magazinului de pe Madison Avenue, unui public restrâns format din jurnaliști de modă de top, precum Anna Wintour (Vogue), Joe Zee (Elle), Nina Garcia (Project Runway) și Carine Roitfeld (Vogue France), și un singur fotograf autorizat, Terry Richardson.

beonce-si-tom-ford

Pe podium au urcat vedete alese pe sprânceană  Beyonce, Julianne Moore, Lauren Hutton, Rita Wilson, Daphne Guinness, Marisa Berenson, dar și fotomodele cunoscute precum Natalia Vodianova, Karlie Kloss, Freja Beha, Stella Tennant etc.

Primele fotografi ale colecției au apărut în noiembrie, în ediția pe decembrie a publicației Vogue. În ultima lună a anului au fost publicate de site-ul oficial Tom Ford și imaginile de la eveniment realizate deTerry Richardson. Colecția a fost astfel dezvăluită picătură cu picătură– clipul video ce a apărut pe internet redă doar 3:17 minute din eveniment.

Designerul texan s-a lansat în lumea modei la cârma brandului Gucci. În  intervalul 1994-2004 a fost directorul de creație al cunoscutei companii. Odată cu integrarea casei de modă Yves Saint-Laurent în grupul Gucci, Ford a fost numit și director de creație pentru noua achiziție. Designerul a făcut pentru YSL, ceea ce a făcut și pentru Gucci ” a relansat brandul în lumea modei”.

Casa de modă Tom Ford a fost lansată în 2005 și s-a axat pe domeniul modei masculine.  Între timp, designerul s-a lansat și în lumea cinematografei regizând flmul ”A Single Man”, cu Colin Firth în rol principal.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107