Coafuri de nunta 2016

coafuri pentru nunta 2016

Tendinţe în materie de coafuri de nuntă pentru anul 2016

Dacă sunteţi una dintre acele norocoase care au stabilit data nunţii pentru anul acesta atunci suntem siguri ca sunteţi deja în căutarea imaginii perfecte pentru mireasă, să alegeţi rochia de mireasă, pantofii, machiajul, manichiura dar şi coafura nuntă pe care o veţi avea în ziua cea mare.

Marile case de modă deja au prezentat noile tendinţe în materie de ţinute pentru nuntă dar şi cum va arăta mireasa anului 20116, respectiv ce coafură va avea. Motivul pentru care sunt aşteptate aceste prezentări de modă este unul destul de simplu: reprezintă un izvor nesecat de inspiraţie atât pentru ţinutele de nuntă cât şi pentru machiaj şi coafură.

Iată deci câteva dintre tendinţele pentru care au optat anul acesta marii creatori de modă în materie de coafuri de nuntă şi vă aşteptăm să ne spuneţi care dintre ele vi-au plăcut cel mai mult.

Principalele recomandari de coafuri ale anului

Naturaleţe

Unele domnişoare consideră că pentru a avea o ţinută reuşită dar şi un look deosebit este esenţial să îţi pună în evidenţă frumuseţea cu ajutorul machiajului şi o coafură nuntă pe măsură dar designerii au demonstrat încă o dată că ,,less is more”. Alegând un stil cât mai natural atât pentru păr cât şi pentru machiaj cu siguranţă veţi fi în tendinţele acestui an.

Flori în păr

Adăugând accesorii florale în aceste coafuri nuntă te vei îndrăgosti instantaneu de cât de minunate vor ieşi pozele de nuntă. La aceste accesorii se poate adăuga lejer o meşă iar cărarea să fie făcută pe-o parte.

Coafuri cu coroniţă

În noul sezon coroniţa de flori are o formă cu totul diferită. Una dintre opţiuni este să alegeţi o coroniţă nu prea mare din verdeaţă sau decorat cu câteva compoziţii florale. O asemenea idee va evidenţia foarte bine această coafură nuntă. Nu vă faceţi griji întrucât dacă alegeţi să vă puneţi în evidenţă coafura astfel, nu va ieşi prea curând din tendinţe.

Păr ondulat în stilul anilor ’40

Dacă mireasa vrea să creeze o imgine unică şi glamour, atunci o coafură în stilul anilor ’40 va fi alegerea ideală.

Aceasta este foarte uşoară şi naturală iar dacă se vor adăuga câteva agrafe strălucitoare în părţi aceasta va pune accentul pe lucirea din privire şi va da o notă de chic glamour. Posesoarele de păr drept vor trebui să îşi onduleze părul pentru a putea obţine o astfel de coafură, cele boeme fiind în topul preferinţelor.

Cosiţe şi noduri boeme

Acesta este un stil care practic a cucerit podiumurile de modă şi se observă în topul coafurilor pentru nunţile din vara acestui an.

Mai multe stiluri de coafuri sunt: cocul neted, cosiţele franceze, cocul voluminos, purtarea diademelor în jurul capului, coada joasă lejeră.

În materie de accesorii, putem spune că în acest an joacă un rol deosebit de important pentru orice coafură nuntă. Dacă urmaţi aceste idei în materie de coafuri cu siguranţă anul acesta nu veţi da greş şi veţi reuşi să impresionaţi toţi invitaţii cu gustul deosebit pe care il aveţi.

(Visited 420 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

One thought on “%1$s”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107