Coafuri cu bucle-look feminin si elegant

coafuri cu bucle

Coafuri cu bucle – pentru un look mereu feminin si elegant

 

Coafurile au o istorie lungă şi au existat foarte multe stiluri de-a lungul timpului. Erau fie folosite pentru reprezentarea clasei sociale, fie a convingerilor politice, starea civilă etc. Încă din civilizaţiile antice, femeile îşi ondulau părul prin diverse metode care mai de care mai complicate pentru noi în  zilele noastre. Chiar şi acum aceste coafuri cu bucle sunt la modă şi le combinăm cu multe ţinute fie ele casual, sofisticate sau provocatoare.

Buclele redau  feminitate şi fac părul să pară mai voluminos. Indiferent de lungimea parului şi indiferent de ocazie buclele sunt cel mai usor mod de a face o schimbare în aranjarea părului de zi cu zi. Există o diversitate de coafuri cu bucle de la cele lejere pana la cele sofisticate pentru serile in oras.

 

Metode de ondulare a parului

 

Visaţi să aveţi bucle perfecte  fără să staţi ore întregi în faţa oglinzii cu ondulatorul? Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece, ca întotdeauna, există diverse metode de ondulare şi vă ajutăm să o găsiţi pe cea potrivită stilului dumneavoastră.

Prima metodă şi cea mai cunoscută este cea cu ondulatorul. Deşi trebuie să aveţi grijă să aplicaţi uleiuri de păr pentru evitarea arderii lui, aceasta este una dintre cele mai rapide metode. Puteti începe de oriunde doriţi iar pentru coafuri cu bucle cât mai uniforme vă recomandăm să  vă prindeţi o parte din păr, iar apoi să începeţi să îl ondulaţi pe secţiuni. Ceea ce probabil nu stiaţi este că puteţi să vă folosiţi chiar şi placa de întins părul pentru acelaşi efect. Tot ce trebuie să faceţi este să porniţi placa de întins, să băgaţi şuviţa de păr în placă la o distanţă de cel puţin 3 centimetri de rădăcină şi  să începeţi să înfăşuraţi şuviţa pe placă. Incet, trageţi placa în jos spre capătul şuviţei până la vârfuri unde o veţi ţine încă câteva secunde. Pentru a le evidenţia puteţi să le desfaceţi.

 

 

Alte metode pentru a obţine coafuri cu bucle

 

Există şi coafuri cu bucle realizate fără căldură, astfel că părul nu va mai fi deteriorat. Metoda clasică sunt bigudiurile iar în ziua de astăzi acestea sunt mai moi, flexibile şi uşor de lăsat pe cap peste noapte. De asemenea există şi metode mai excentrice care constau în folosirea obiectelor de prin casă dar care pot şi ele să creeze coafuri cu bucle perfecte. Şi la acestea se recomandă să staţi peste noapte cu el aranjat în acest fel sau chiar să fie şi ud. Prima ar fi utilizarea unei bentiţe. O dată pusă pe cap, începeţi de la o margine şi treceţi părul prin bentiţă de câteva ori pe toată lungimea părului şi continuaţi până treceţi tot părul prin bentiţă. Este comod şi dormind cu ele până dimineaţa veţi avea coafuri cu bucle lejere şi de efect.

O altă metodă este să împarţiţi părul umed în două secţiuni şi să le răsuciţi pe amândouă până încep să se strângă pe cap. Iar când aveţi un coc începeţi să îl prindeţi cu un elastic de par astfel încât să stea într-un loc. Faceţi asta cu ambele părţi şi a doua zi veţi avea coafuri cu bucle şi puteţi face asta în fiecare seară.

 

(Visited 316 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107