Cizmele UGG – cum sa le porti

Cizmele UGG
Faimoasele cizme UGG își au propria origine înîncălțămintea din piele de oaiecare datează de mai bine de200 de ani în Australia.

Cizmele UGG

Cizmele UGG
Faimoasele cizme UGG își au propria origine înîncălțămintea din piele de oaiecare datează de mai bine de200 de ani în Australia.
Comode, dar destul de respingătoare,UGG-urile au reușit săia cu asalt lumea modei și să seimpună prin simplitatea pe care oexprimă. Sunt descrise ca fiind opereche de ”papuci” cu care sepoate ieși și în oraș. Însuși producă
torii australieni auCizme UGG

declaratcă numele lor se trage de la cuvântul”ugly”,adică ”urât”. Brandulcare inițial a avut numele de”Ugh” a avut o colaborare cu celebruldesigner Jimmy Choo iarîn prezent compania valoreazămai mult de 600 de milioane deeuro.

Cine a purtat prima dată cizmele UGG?
Genul acesta de încălțămintea fost folosită inițial de către piloțiiaustralieni la începutul anilor1900 iar abia prin anii 70 a devenitun potențial trend. Cizmele UGG au început să fie fabricate pentruprima dată pe coasta de vest a Australiei,care era des accesată și decătre americani iar mai apoi a devenito modă și printre fetele careîși petreceau majoritatea timpuluila soare și au adoptat aceste cizmeca fiind încălțăminte și pentruplajă.

Aceste încălțări”celebre” au fost specialconcepute să poată fi folosite atât iarna cât și vara datorită formulei găsite pentru aerisirea piciorului.
Astfel, majoritatea oamenilor carele poartă preferă să aibă piciorulgol și să nu folosească deloc șosete.
Trend-ul UGG a fost răspânditîn întreaga lume datorită vedetelorcare au apelat și ele la acest modelde cizme și și-au ”alimentat” întreguldulap cu diferite culori și modele.

Un surfer australian pe numeShane Stedman în vârstă de 69 deani este creatorul”original” al UGG-urilor,însă el nu se bucură de succesul pe care acest trend l-a dobândit de-a lungul anilor deoarece în 1983 a cedat drepturile de autor unei companii axate pe producerea de încălțăminte, pe nume Deckers.
În prezent creatorul primește pe an câte trei perechi de cizme și are o colecție impresionantă de care se bucură copiii și nepoții lui.
Pentru a ține pasul cu moda și a fi în același timp comozi, este o idee bună să apelăm deseori la aceste cizme care în ciuda faptului că sunt destul de urâțele, au reușit să cucerească lumea.
F.V.

(Visited 394 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107