Ciorbă falsă de burtă

Zarzavaturile se curăță, se spală, se pun pe un șervet pentru a se zvânta, după care se dau pe răzătoare.

Ciorba de burta falsa

Ciorba de burta falsa

    Ingrediente necesare:

– 400-600 grame (o caserol?) de ciuperci Pleurotus
– 350 grame de zarzavat asortat (morcov, p?trunjel, gulie, p?stârnac, o ceap?)
– 5-6 c??ei de usturoi
– 25 mililitri de ulei
– condimente
– smântân?, eventual pu?in o?et

 

Modul de preparare:

Zarzavaturile se curăță, se spală, se pun pe un șervet pentru a se zvânta, după care se dau pe răzătoare. T?ie?eii ob?inu?i se pun la pr?jit în uleiul încins, iar când legumele au început s? prind? culoare, se adaug? ciupercile sub form? de t?ie?ei. Se pr?jesc împreun? 2-3 minute, dup? care se adaug? ap? c?ldu?? ?i se las? la fiert. Se condimenteaz?, dup? care se consum? cu adaos de mujdei de usturoi ?i smânt?n?.

(Visited 32 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.