Ciorbă falsă de burtă
Zarzavaturile se curăță, se spală, se pun pe un șervet pentru a se zvânta, după care se dau pe răzătoare.

Ingrediente necesare:
– 400-600 grame (o caserol?) de ciuperci Pleurotus
– 350 grame de zarzavat asortat (morcov, p?trunjel, gulie, p?stârnac, o ceap?)
– 5-6 c??ei de usturoi
– 25 mililitri de ulei
– condimente
– smântân?, eventual pu?in o?et
Modul de preparare:
Zarzavaturile se curăță, se spală, se pun pe un șervet pentru a se zvânta, după care se dau pe răzătoare. T?ie?eii ob?inu?i se pun la pr?jit în uleiul încins, iar când legumele au început s? prind? culoare, se adaug? ciupercile sub form? de t?ie?ei. Se pr?jesc împreun? 2-3 minute, dup? care se adaug? ap? c?ldu?? ?i se las? la fiert. Se condimenteaz?, dup? care se consum? cu adaos de mujdei de usturoi ?i smânt?n?.