Christina Hendricks- ”Serialul «Mad Men» mi-a schimbat viața”

ch1Când a dat probă pentru serialul ”Mad Men” în 2007, actrița în vârstă de 36 de ani a ales rolul lui Midge, iubita boemă a lui Don Draper. Dar a ajuns să fie distribuită în rolul autoritarei și atotștiutoarei Joan Holloway. Acest personaj a devenit un fel de imagine-simbol datorită interpretării artistice a Christinei și fără doar și poate mersului deja celebru a lui Joan ” un legănat obraznic și exagerat.”  Toate acele costume erau atât de strâmte”, își explică actrița mersul. ”Nu eram obișnuită cu obiectele acelea de lenjerie intimă, așa că mersul meu legănat s-a accentuat. Iar după ce am devenit conștientă de acest lucru, mi-a venit ideea mâinilor puțin ridicate.”

ch1

   Christina nu a crezut niciodată că va deveni reprezentanta femeilor cu forme. ” Am fost surprinsă când atenția publicului a început să se îndrepte spre corpul meu, pentru că nu era ceva ce eu vroiam să accentuez. Dar apoi a devenit un lucru pozitiv și oamenii au început să spună lucruri drăguțe despre mine.”
   ch2

După patru sezoane în care a interpretat-o pe Joan, puterea personajului de a trece peste orice a avut un impact asupra actriței. ”Încerc să fiu la fel de încrezătoare ca și ea. Cu toate că face greșeli, Joan își revine și merge mai departe. Îmi place să cred că pot și eu să fac acest acest lucru.” În timpul liber îi place să tricoteze,să gătească și să colecționeze pernițe pentru ace ” pasiuni ce le are din copilăria ei petrecută în Twin Falls, Idaho. ”Erau puține magazine în oraș, așa că întotdeauna îmi achiziționam lucruri vintage. Transformam o eșarfă excentrică într-un turban și o purtam cu un body și pantaloni scurți largi.”

Și-a vopsit părul roșcat la 10 ani
    ”Eram obsedată de «Anne of Green Gables», așa că am vrut să am și eu părul roșcat. Mama a fost de acord să mă vopsească, așa că am renunțat la părul meu blond.” La vârsta de 13 ani s-a mutat în Fairfax,Virginia, unde a urmat ”un liceu dezgustător și brutal”. Hendricks s-a atașat de copiii implicați în trupa de teatru, care nu erau acceptați  de elevii populari din școală. Fără să-i pese de ce spune lumea, Christina purta la școală rochii de casă în stilul anilor ’40 și o perucă din când în când. ”Așa credeam eu că eram la modă. Apoi m-am transformat într-o fată new wave a anilor ’90 cu păr portocaliu.” Cu toate că nu a fost o experiență plăcută, a fost o ocazie de a învăța niște lecții pentru viață. ”Erau dulapuri de-o parte și de alta a holului din școală, iar deasupra lor stăteau câțiva elevi care ne scuipau. Parcă eram în romanul ”Împăratul muștelor”, dar asta m-a învățat să-mi păstrez identitatea și să nu încerc să mă conformez doar de dragul de a fi acceptată.”

ch3Și-a început cariera ca manechin
    La 16 ani prezenta modă, iar la 18 ani a fost descoperită de un fotograf din statul Virginia. Primul job a fost un editorial de modă în revista ”Elegant Bride”. La 19 ani s-a mutat la New York, o lume cu un mare potențial de aventură.”Într-o zi, agentul meu mi-a înmnat ceva spunându-mi «Aceasta este o invitație la ziua lui Johnny Depp». Eu am crezut că e o glumă. Nu-l cunoșteam pe Johnny Depp. Nu știam ce să zic. Apoi m-am luminat dintr-o dată- Johnny nu știe nimic de asta. Cineva pregătea acea petrecere și invita manechine.” Întotdeauna întreprinzătoare, Christina a decis să-și vândă invitația. ”Cincizeci de dolari!”, spune ea mândră. ”Mi-am cumpărat mâncare de acei bani.” Cu toate că avea succes ca manechin, agentul ei i-a cerut să slăbească 5 kilograme. ”Mi-am zis că e nebun. Am acceptat, dar nu am făcut-o. Mi se pare că modelele au devenit din ce în ce mai slabe. Purtam mărimea 36, dar acum se poartă 32 și 34.” Christina consideră că modellingul a învățat-o să fie responsabilă la o vârstă fragedă. ”Iar toate respingerile și criticile au fost ca o tabără de pregătire pentru lumea Hollywood-ului.” A avut întotdeauna o viziune sănătoasă asupra corpului. Dar la vârsta de 12-14 ani a început să aibă dubii legate de formele ei. ”Eram dansatoare, dar corpul meu era în  schimbare. Apoi deodată au început să-mi crească snii, iar trupul nu mă mai sprijinea în planul meu de a deveni balerină.”

ch4Pe scurt despre Christina
   Are două păpuși Barbie ”una oficială – Joan Holloway Barbie – și o alta unicat, Christina Barbie, în ținuta de la Globurile de Aur din 2010. ”Oare sunt ciudată dacă vreau să le ofer prietenilor și mamei? Le voi trimite tuturor câte una și sunt sigură că vor spune «Ah, mulțumesc pentru păpușa care te întruchipează». E grozav să ai propria păpușă Barbie.”
   Cântă la acordeon. ”Poți să ai chiar și o trupă dintr-un singur membru cu acest instrument. Cred că este și foarte romantic ”mai ales că include tot ce iubesc eu ”cultura franceză,Tom Waits ” E ceva de care am fost întotdeauna interesată.”
   Urăște Facebook-ul. ”Este o invazie a intimității tuturor. Chiar nu-l suport. Înainte era puțin mister. Erai un personaj la televizor, dar aveai și viața ta privată. Acum totul este la vedere.”
    Îi plac bărbații care beau Scotch. ”Este cea mai impresionantă comandă de băutură. Este ceva clasic. Este sexy. O culoare atât de bogată. Paharul, mirosul ” Nu e ceva ce-l dai pe gât cu suc de fructe. Este Scotch.”
   Are păreri clare despre moda masculină. ”Fără pantaloni scurți mai jos de genunchi. Nu-mi plac pantalonii asemănători cu cei capri, sunt cei mai jenanți pantaloni din lume. Nu ar trebui purtați deloc. De asemenea, fără bluze de corp. Te plimbi în lenjerie. E prea mult.”
  ch5 Achiziționarea unui costum de baie ” o adevărată corvoadă  Într-un oraș ca Los Angeles, în care multe femei poartă mărimi sub 36, nu pare un lucru ușor să-ți găsești haine pe măsură. Christina își  descrie stilul propriu ca romantic, dar recunoaște că trebuie să aibă grijă să nu-și încarce ținutele. ”Sunt înnebunită după funde. Dar trebuie să fiu atentă la proporții și să am ținute simple. La mine funcționează formele structurate și piesele care îmi scot în evidență talia.” Deși este invidiată pentru formele ei, achiziționarea unui costum de baie  este o corvoadă. ”E destul de greu să-ți găsești un costum de baie când ai un bust mai mare. Fie este prea strâmt, fie nu-ți oferă deloc susținere. Aș vrea să-mi creez propria linie de costume de baie. Am schițat deja cteva modele împreună cu soțul meu.”
     Christina este căsătorită de 2 ani cu actorul Geoffrey Arend, iar viața celor doi nu seamănă deloc cu ceea ce ne-am aștepta de la un cuplu hollywoodian. Lui Geoffrey îi place să-și afume el singur carnea, iar soția lui își petrece timpul liber navignd pe siteurile de licitații. ”Sunt dependentă de eBay. E ca și cum aș participa la cea mai grozavă vânzare de obiecte vintage. Trebuie să recunosc că jumătate din mail-urile mele mă anunță că altcineva a licitat mai mult decât mine.” Până la începerea filmărilor pentru sezonul 5 al serialului ”Mad Men”, vedeta și-a ocupat timpul cu alte proiecte. A devenit imaginea noii colecții de bijuterii a creatoarei britanice Vivienne Westwood, iar din toamnă o vom putea urmări și pe marile ecrane în două producții ”drama ”Drive” cu Ryan Gosling în rolul principal și comedia ”I Don’t Know How She Does It” în care joacă alături de Sarah Jessica Parker.

(Visited 76 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107