Cele mai scumpe tratamente cosmetice

tratament1Atunci când este vorba de fumusețe starurile de la Hollywood sunt dispuse să facă orice. Uneori acel ”orice” poate să coste o avere. Tratamentul cosmetic numit „Placental”, folosit de vedete precum Eva Longoria sau Madonna, costă cteva sute de dolari. Tratamentul conține placentă umană colectată din unele maternități din Rusia.

Cele mai scumpe tratamente cosmetice

Cele mai scumpe tratamente cosmetice sunt și cele mai ciudate Atunci când este vorba de fumuseţe starurile de la Hollywood sunt dispuse să facă orice.

Uneori acel ‘orice’ poate sş coste o avere. Tratamentul cosmetic numit „Placental”, folosit de vedete precum Eva Longoria sau Madonna, cost? cteva sute de dolari. Tratamentul conţine placentă umană colectată din unele maternitţăi din Rusia.

 

O altă ciudăţenie considerată cel mai bun tratament pentru detoxifiere este cel realizat cu ajutorul lipitorilor. Folosit de vedete precum Demi Moore se spune că este primul pas pentru o siluetă de invidiat. Este un tratament destul de greu de suportat. Lipitorile se aplică pe piele ţi aştepţi până când îşi curăţă sângele.  Ele conţin o enzimă pe care în momentul în care te înţeapă o eliberează în sistemul sangvin.
După trei naşteri, Angelina Jolie a avut nevoie de tratamente speciale pentru îndepărtarea vergeturilor. Ea a găsit un tratament cât se poate de original, caviarul. O cremă de 50 de mililitri costă 400 de dolari.
Serurile faciale cu venin sunt foarte apreciate în rândul vedetelor pentru calităţile lor antirid. Numite şi „botox natural” acestea sunt folosite chiar şi de Camilla, ducesa de Cornwall sau de vedete precum Kylie Minogue sau Gwyneth Platrow.
Însă în fruntea topului rămâne Victoria Beckham, care este mare fană a tratamentului cu excremente de pasăre. Acesta constă în aplicarea pe ten, prin masaj, a unor excremente de privighetoare colectate în Japonia. O astfel de şedinţă costă 200 de dolari.

(Visited 59 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107