Ceaiul roşu – un aliat în cura de slăbire

  Lupta cu kilogramele nu e deloc una uşor de dus, ci dimpotrivă. Kilogramele în plus pot foarte uşor să ne ‘învingă‘, mai ales dacă lăsăm armele jos şi după doar câteva zile de dietă renunţăm să ducem la capăt ceea ce ne-am propus.
  Potrivit specialiştilor, ceaiul este cât se poate de bun pentru că nu numai că ne oferă hidratarea necesară, dar ne mai ajută şi să scăpăm de kilogramele în plus.

Ceaiul roşu

  Ceaiul roşu – un aliat în cura de slăbire Lupta cu kilogramele nu e deloc una uşor de dus, ci dimpotrivă.

Kilogramele în plus pot foarte uşor să ne ‘învingă‘, mai ales dacă lăsăm armele jos şi după doar câteva zile de dietă renunţăm să ducem la capăt ceea ce ne-am propus.
Potrivit specialiştilor, ceaiul este cât se poate de bun pentru că nu numai că ne oferă hidratarea necesară, dar ne mai ajută şi să scăpăm de kilogramele în plus.

 

Ceaiul roşuUn extraordinar antioxidant

Pe site-ul citat scrie că de fapt ceaiul roşu e un antioxidant extraordinar şi că e chiar mai puternic decât ceaiul verde, recunoscut de altfel ca foarte bun în cura de slăbire.

Totodată, mai scrie pe femei-moderne.ro că putem urma o cură de slăbire cu ceai roşu timp de cinci zile, zilnic cu patru căni de ceai, una la mic dejun, alta la prânz, una la cină şi una între mese.
Pe parcursul dietei vom evita să consumăm produse lactate, carne, struguri şi banane. Vom mânca în schimb paste, orez, legume, fructe, peşte şi ouă.

Ceaiul roşu are efect depurativ, detoxifiant şi diuretic. E antidepresiv şi favorizează totodată eliminarea grăsimilor.
Ceaiul roşu e benefic şi pentru persoanele care se confruntş cu probleme provocate de colesterol mărit, pentru că are rolul de a scădea nivelul colesterolului.

 

(Visited 60 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107