Ce mâncăm pentru a scăpa de colăcei

fara-colaceiFiecare dintre noi își dorește să arate bine din cap până-n picioare, să aibă un abdomen plat și frumos conturat.

Colăceii din jurul abdomenului sunt într-adevăr o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Pentru a scăpa de ei trebuie să renunțăm în primul rând la alimentele care îi accentuează. Atunci ce să mâncăm?

fara-colacei

 

Un abdomen frumos începe din… farfurie

Alimentația pentru un abdomen frumos se traduce prin consumul a cât mai multor fructe și legume în stare proaspătă. Pentru a benefcia de minerale și vitamine, dar și pentru a ne modela silueta e indicat să mâncăm  cât mai multe bunătăți oferite de natură. Nutriționiștii sunt de părere că anumite alimente ne ajută să scăpăm de colăceii din jurul taliei. Din alimentație nu trebuie să lipsească nucile, afnele, fulgii de ovăz, ananasul, uleiul de măsline.

bea-apa

Apa, un rol important în procesul de slăbire

Pentru frumusețe și siluetă ne orpim atenția asupra consumului de apă. Apa joacă un rol important în procesul de slăbire și mai ales când trebuie topită grăsimea din jurul abdomenului. Apa crește senzația de sațietate și ne ajută să mâncăm mai puțin. Alcoolul și băuturile carbogazoase sunt factori care conduc la apariția colăceilor. Trebuie înlocuite cu apă.

  Pe lângă aceste aspecte mai poți conta pe aparatele pentru electrostimulare, centurile de slăbit sau pentru masaj, exercițiile fzice, tratamentele profesionale sau cremele cu efect de slăbire.

(Visited 54 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107