Cat de importanta este detoxifierea si ce este ea.

Cat de importanta este detoxifierea

Detoxifierea a devenit o practică din ce în ce mai comună în zilele noastre iar beneficiile pe care le are asupra organismului cu siguranţă nu sunt de neglijat. Experienţa arată că problemele contemporane sunt bolile de ficat şi inflamaţiile intestinale din cauza alimentelor şi medicamentelor consumate.

Anual corpul nostru acumulează aproximativ patru kilograme de toxine ce provin din alimentele ce conţin conservanţi şi produsele chimice de uz casnic. Fără să ne dăm seama, organismul acumulează aceste toxine care fac organismul să funcţioneze mai greu şi, implicit să îl îmbolnăvească. Cu toate acestea organismul este capabil să purifice organismul mai ales dacă i se oferă o mână de ajutor şi anume: detoxifierea.

 

Ce este detoxifierea şi la ce poate ajuta?

Detoxifierea este esenţială pentru pentru organism dar nu orice metodă este recomandată pentru a fi aplicată. Recomandarea noastră este să încercaţi detoxifierea cu apă. Credeţi că este posibil consumul a 1,5 – 2 litri de apă pe zi? Ei bine, da. Organismul va fi recunoscător în special pentru ocazia de a se reface. Iată, aşadar câte beneficii are detoxifierea cu apă:

  • Curăţă organismul de toxine
  • Ajută la pierderea în greutate
  • Digestie mai bună
  • Somnul va fi mult mai odihnitor
  • Metabolismul va lucra mai eficient
  • Rezistenţă mai ridicată la boli
  • Un păr mai strălucitor şi unghii mai puternice

Efecte adverse pe care le pot cauza anumite cure de detoxifiere:

Totuşi în cazul unei astfel de detoxifieri este esenţial să ţineţi cont de anumite recomandări. Consumul ridicat de apă poate să cauzeze anumite reacţii adverse cum ar fi dureri de cap, ameţeală, vărsături sau oboseală. Înainte de a vă apuca de orice cură de detoxifiere este esenţial să consultaţi medicul întrucât acesta vă poate oferi recomandările necesare pentru a începe detoxifierea într-un mod sigur pentru organism fără să aveţi probleme.

Periodic este recomandat să faceţi o astfel de detoxifiere întrucât în acest fel eliminaţi din organism toate acele impurităţi care o dată acumulate pot cauza probleme de sănătate mult mai mari.

 

Este detoxifierea atat de vitala penjtru organismul nostru?

Detoxifierea are multe efecte benefice asupra organismului întrucât ritmul alert al vieţii de zi cu zi oferă câte o astfel de doză de toxine fără să ne dăm seama. Luând în calcul şi factorii externi care au un efect nociv asupra organismului putem spune că acesta din urmă este ,,atacat”.

Luând astfel de măsuri veţi fi mult mai sănătoşi, mai plini de vitalitate dar şi mai activi. Totuşi trebuie să ţineţi cont că pe întraga durată a detoxifierii este interzis să consumaţi suplimente alimentare iar dacă urmaţi un tratament medicamentos este necesar să întrebaţi medicul înainte de a începe detoxifierea.

Având în vedere că există mulţi factori negativi în viaţa de zi cu zi este deosebit de important să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să nu neglijaţi aspectele care vă pot face viaţa mai bună. Efectuarea periodică a detoxifierii are un efect minunat asupra organismului şi nu se compară cu nici un fel de tratament medicamentos care promite să vă scape de efectele negative ale toxinelor la care este supus organismul în fiecare zi. Aşadar vă recomandăm detoxifierea ca pe un răspuns la întrebarea: ,,ce ne-ar putea face mai sănătoşi?”

(Visited 42 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107